Perşembe, Eylül 19

IAB Connect’te reklam ve pazarlama iletişiminde büyüyen trendler tartışıldı

Oluşturulma tarihi: 18 Eylül 2024 12:09

İnteraktif Reklamcılık Derneği IAB, yılın son çeyreğinin başında reklam ve pazarlama iletişimi sektörünü bir araya getirdi. IAB Connect: Yükselen Trendler etkinliğinde gelecek yılın stratejileri, yaratıcı uygulama fikirleri, ekonomik beklentiler ve yeni yasal düzenlemeler konuşuldu.

class = “medyanet-inline-adv”>

Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu’nda hibrit bir şekilde gerçekleştirilen IAB Connect: Yükselen Trendler etkinliğinde, gelecek yıl sektöre yön verecek trendler reklamcılar, ajanslar, yayıncılar, reklam teknolojileri ve araştırma şirketleri perspektifinden incelendi; Dijital reklam sektörünün paydaşlarına 2025 yılında sektörü bekleyen değişiklikler hakkında bilgi verildi.

Etkinliği değerlendirin IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş“Üyelerimize ve katılımcılarımıza gelecek yıl için planlama yaparken kullanabilecekleri bilgi, içgörü ve farklı perspektiflerden veriler sunmak amacıyla hazırladığımız IAB Connect: Yükselen Trendler etkinliğimizle ilgili çok olumlu geri dönüşler aldık. Birçok ilke imza attığımız bu etkinliğin sektörümüzde bir gelenek haline geleceğine inanıyoruz. Etkinliğimizde ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ile ilk kez yürüttüğümüz pazarlama lideri trendleri konulu Türkiye araştırmasının ön sonuçlarını da paylaştık. Araştırmamızdan elde edilen ilk sonuçlar, çoğu pazarlama liderinin, ekonomik beklentilere rağmen, pazarlama bütçelerinin en az enflasyon kadar artmasını beklediğini, 2025 yılında yatırımların dağılımına ilişkin beklentilerinin etkinlikte tartışılan trendlerle uyumlu olduğunu ve bu beklentilere yanıt verenlerin olduğunu gösteriyor. AI’nın pazarlamada kullanımına ilişkin çok olumlu bir bakış açısı. “Araştırmamız halen devam ediyor ve raporu Kasım ayında sektörle paylaşmayı bekliyoruz.” dedi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Gün boyu süren etkinlikte, Türkiye ekonomisinin geleceği, beklentileri ve öngörüleri hakkında konuşan ekonomist Murat Sağlam’ın ardından önde gelen marka, yayıncı, ajans, reklam teknolojileri ve pazarlama araştırma firmalarının temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 30 konuşmacı konuştu. öğretim üyeleri görüş ve deneyimlerini paylaştı. Bahçeşehir Üniversitesi’nin destek mekânı olduğu etkinlik, Awarion, Karnaval ve Unilever’in kategori sponsorluğunda, Digital Turbine, Kantar Media, Nabulu ve TVekstra’nın tema sponsorluğunda gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber