Cumartesi, Temmuz 27

Amazon Prime Gaming Türkiye ücretsiz oyunlarını açıkladı

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Amazon Prime’ı satın alın, Fallout 2’yi satın alın, Eşarp, Gizemli Vaka Dosyaları: Güveler Aleve, Yenilmez Hediyeler: Atom Eve, Pearls of Atlantis: The Cove, Bus Simulator 21: Sonraki Durak, En Karanlık Zamanların İçinden ve Başka Bir Dünyaya Köprü : Secrets of the Nutcracker oyunlarına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Amazon Prime üyeleri; Müşteriler, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra, en popüler markaların ürünlerinde günlük özel kampanyalara erişim, Prime Day’e özel kampanya ve indirimler, film ve filmlere sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da yararlanabiliyor. Prime Video ile ödüllü TV bölümleri.

Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz olarak sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra, en popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlama, kıyafet ve görünüm gibi karakter yükseltmeleri ve kendi kanal yayıncılarına ücretsiz abonelik ayrıcalıkları sunuluyor. seçenek. 30 gün boyunca Twitch’te.

Prime Gaming ile Mart ayı ücretsiz oyunları:

7 Mart: Fallout 2 – Rol yapmayı zindandan dinamik, kıyametvari bir retro geleceğe taşıyan, eleştirmenlerden olumlu not alan oyunun devamını deneyimleyin.

7 Mart: Eşarp – Güzelce tasarlanmış dünyaları keşfedin ve büyülü bir ejderha atkısının yardımıyla gerçek kaderinizi keşfedin.

14 Mart: Gizemli Vaka Dosyaları: Güveler Aleve – Klasik gizli nesne bulmaca macera destanının bu yürek hoplatan yeni bölümünde, geçmişinizi size karşı kullanmakla tehdit eden tehlikeli bir düşmanı durdurmak için dedektif becerilerinizi kullanın.

14 Mart: Yenilmez Hediyeler: Atom Eve – Atom Eve olun ve yenilmez evrenin en güçlü süper kahramanlarından biri olarak yolunuzun kontrolünü elinize alın! Gizemi çözün ve süper kahraman olmanın tehlikeleri ve sorumlulukları ile günlük yaşamın zorlukları arasında denge kurun.

21 Mart: Atlantis’in İncileri: Koy – İçerideki tılsımları toplamak ve gizli Anılar Koyu’nu yeniden inşa etmek için büyülü incileri bırakın, patlatın, değiştirin ve eşleştirin.

28 Mart: Bus Simulator 21: Sonraki Durak – Kendi otobüs şirketinizi kurun ve dünyaca ünlü markaların resmi lisanslı otobüslerini işletin. Tamamen güncellenen bu oyunda birçok oyun geliştirmesinin ve yepyeni bir oyun modunun keyfini çıkarın.

28 Mart: En Karanlık Zamanlarda – Bir yeraltı direniş grubuna liderlik edin ve Alman Reich’ın canavarlığına karşı savaşın.

28 Mart: Başka Bir Dünyaya Köprü: Fındıkkıranın Sırları – Pek çok mini oyun ve bulmaca içeren bu gizli nesne macera oyunuyla kendinizi şımartın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber