Cumartesi, Temmuz 27

Askıya alınan Instagram hesabı nasıl açılır?  Askıya alınan Instagram hesabı açma

Telif hakkı, müstehcenlik, kopyalanmış içerik, olağan dışı aktivite, DM yoluyla diğer kullanıcıları rahatsız etme ve takip etme veya takip edilmede aşırı anormallik Instagram’ın algoritması tarafından filtrelenebilmektedir. Bu sebeplerden biri veya birkaçı nedeniyle hesaplar askıya alınabilir. Peki tüm bunları yapmadığınız halde hesabınız askıya alınırsa ne yapacaksınız?

ASKIYA ALINAN INSTAGRAM HESABI NASIL AÇILIR?

Bu hatalı askıya alma durumlarında Instagram, kullanıcılarına hesaplarını kurtarmak için formu doldurmalarını tavsiye ediyor. Kullanıcılar, Instagram hesaplarının yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorlarsa “help.instagram.com” adresindeki formdaki bilgileri doldurarak itirazda bulunabilirler.

Instagram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?

Formu dolduran kişiden nüfus cüzdanında yazan ad-soyadı, e-posta adresi, Instagram kullanıcı adı, cep telefonu numarası ve itiraz nedeni gibi bilgiler isteniyor.

Uygun formu doldurduktan sonra itiraz talebiniz Instagram tarafından incelenecek ve değerlendirme sonrasında Instagram algoritmasının yanlışlıkla hesabınızı kapattığı kanıtlanırsa hesabınız yeniden etkinleştirilecektir. Ancak bu inceleme süreci başvuru yoğunluğuna bağlı olarak birkaç gün sürebilmektedir.

İTİRAZ ETMEK İÇİN TIKLAYIN…

Instagram hesabını silme bağlantısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber