Güncel Haberler

ASRock Yeni 180Hz Yenileme Hızına Sahip Monitörlerini Duyurdu! – TEKNOLOJİ

PG27QFT2A ve PG27QFT1B monitörler, 180Hz yüksek yenileme teknolojisini 27 inç yüksek çözünürlüklü QHD IPS panellerle birleştiriyor. Şaşırtıcı derecede akıcı görselleri sayesinde oyuncuların en iyi oyun deneyimini yaşaması ve oyun konusunda rakiplerinden bir adım önde olması hedefleniyor.

Yenilikçi 180Hz yüksek yenileme hızı

Sadece hızlı değil, artık çok daha hızlı! ASRock Phantom Gaming 180Hz oyun monitörü serisi, geleneksel 144Hz oyun monitörlerine göre %25’lik bir artış sunarak yeni bir hız trendini başlatıyor. Bu artış sayesinde hareket bulanıklığı ve ekran yırtılması ortadan kaldırılarak temiz ve akıcı bir izleme deneyimi sağlanıyor. Yüksek yenileme hızlarına sahip monitörler sadece oyuncular için değil üreticiler için de mükemmel bir araç sunuyor. Kusursuz görüntü performansı sayesinde yayıncılara, içerik üreticilerine ve daha birçok meslek grubuna daha iyi bir içerik üretim deneyimi sunuyor.

Temiz ve net görsel performans

PG27QFT2A ve PG27QFT1B model monitörler, QHD çözünürlük sayesinde olağanüstü netlik ve ayrıntıya sahip görüntüler sunabilmektedir. Her iki model de sertifikalı VESA DisplayHDR 400 ekran teknolojisiyle donatılarak kullanıcılara yaşamın renklerini en canlı haliyle ve en gerçekçi görüntülerle sunuyor.

Özel entegre Wi-Fi anteni

Phantom Gaming, özellikleri monitörlerin ayaklarına akıllıca yerleştirdi. PG27QFT2A modeli, önceki nesil Wi-Fi 6E’den %480 daha hızlı olan en yeni Wi-Fi 7 teknolojisini destekleyen özel bir dahili Wi-Fi anteniyle donatılmıştır. Anten bilgisayara kolayca bağlanır, böylece Wi-Fi anteni masanın üzerinde hareket ettirilir ve bilgisayarın sinyal kalitesini düşürecek dağınıklığı önlenir. 7dBi’ye kadar kazanç elde edebilen anteni, çok daha hızlı ve stabil bir sinyal bağlantısı sağlayabilmektedir. Bu sayede oyunculara sorunsuz ve gecikmesiz bir oyun deneyiminin yanı sıra herkes için daha istikrarlı bir bağlantı performansı garanti eder.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu