Cumartesi, Temmuz 27

Barbie filminden sonra şimdi de telefonu geliyor

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Cihaz biraz “ışıltı” ile gelecek ve açıkçası pembe olacak. Estetik olarak orijinal pembe Motorola Razr’a çok benziyor. Her ne kadar modern zamanlarda piyasaya sürülse de bu cihaz pek modern özelliklere sahip olmayacak. Akıllı telefon olarak gelmeyecek ancak bazı özelliklere sahip olacak.

HMD, cihazı “tarz, nostalji ve çok ihtiyaç duyulan dijital detoks” için bir aksesuar olarak pazarlıyor. HMD henüz fiyatlandırma veya gerçek fotoğraflar gibi pek bir şey açıklamadı, ancak şirket Barbie Flip Phone’u MWC’de tanıtmayı planladığını, dolayısıyla hafta ilerledikçe muhtemelen daha fazlasını göreceğimizi söylüyor.

Pek çok kişi henüz akıllı telefonlarından tamamen vazgeçmeye hazır olmayabilir, ancak biraz uzaklaşmak istiyorsanız bu muhtemelen alabileceğiniz en güzel cihazlardan biri olacaktır.

Büyük olasılıkla bir akıllı telefonun özelliklerine sahip olmayacak, yani cihaz yalnızca arama ve mesajlaşma gibi basit özelliklere sahip olabilir. Cihazın tüm özelliklerini çok yakında öğreneceğimizi söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber