Cumartesi, Temmuz 27

Battlefield 2042 aksiyonu içeren yeni sezonu ile oyuncularla buluşuyor

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

İki yeni harita, yeni bir araç, yeni silahlar, yeni cihazlar ve oynanış iyileştirmeleri içeren yeni sezonda yer almak için takvimlerinize Battlefield 2042 ücretsiz deneme süresi olan 21 – 24 Mart* tarihini işaretleyebilirsiniz!

Battlefield 2042’nin yeni sezonuyla birlikte tanıtılan yeni özellikler aşağıda sıralanmıştır:

YENİ HARİTALAR
Haven – Savaşı Şili’deki Atacama Çölü’ne taşıyan, Sezon 7’nin en yeni haritası olan Haven’ın kentsel savaş ortamı, piyade ve araç savaşlarının bir karışımını içeriyor ve Arica Harbor (Bad Company 2), Strike At Karkand (Battlefield 2) ve gibi oyunları içeriyor. Amiens (Battlefield 1 gibi geçmişin favori Battlefield oyunlarından ilham alıyor).

Stadyum: 7. Sezonun ilerleyen dönemlerinde Breakthrough, Conquest, Rush, Team Deathmatch ve Free For All modlarında oynanabilecek, aksiyon dolu, yakın mesafeli, yalnızca piyadelere özel bir harita. BF 2042 müdavimleri, yenilenmeden önce Kum Saati haritasının bir parçasıydı ve güncellenerek kendi başına bir haritaya dönüştürüldü.

YENİ SİLAHLAR

AK 5C – Bu saldırı tüfeği, ateş gücü ve isabetlilik arasında mükemmel bir denge sunarak onu yakın mesafeli dövüşler için mükemmel bir silah haline getiriyor.

SCZ-3 – Ölümcül bir hafif makineli tüfek olan SCZ-3, özellikle yeniden yüklemeden önce daha fazla zaman sağlayan bir tamburlu şarjörle beslendiğinde yakın mesafe dövüşleri için mükemmel bir seçimdir.

DFR Strife LMG – 7. Sezonun sonunda piyasaya sürülen bu mükemmel silah, her iki ucun da en iyisini sunuyor; Kemer beslemeli mühimmat içeren DFR Strife, oyunculara bir LMG’nin şarjör boyutunu ve baskılayıcı kalitesini sunarken bir saldırı tüfeğinin hareket kabiliyetini de sunuyor.

YENİ CİHAZLAR

Predator SRAW – Battlefield tarihinin klasiklerinden biri geri dönüyor! Bu araçsavar fırlatıcının tel güdümlü füzesi, oyuncuların hem kara hem de hava araçlarını etkisiz hale getirmesine ve ortadan kaldırmasına yardımcı olacak.

YENİ ARAÇ

XFAD-4 Draugr – 7. Sezonda gelecek olan, EMP bombaları ve radar güdümlü füzeler dahil gelişmiş bir hassas yönlendirme sistemine sahip bu son teknoloji ürünü uzaktan kumandalı hava bombardıman uçağıyla rakiplerinize paralarının karşılığını verin.
Herkese büyük aksiyona katılma şansı vermek için Battlefield 2042, 21-24 Mart tarihleri ​​arasında tüm platformlarda yeni bir ücretsiz erişim dönemi yaşayacak ve oyunculara Battlefield 2042’nin yeni sezonundaki bazı içerikleri ücretsiz olarak deneme şansı verecek. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber