Güncel Haberler

Çok satan Greenote GSC45 Akülü Elektrikli Süpürge’yi şimdi almanın tam zamanı

Evlerimizin temiz ve hijyenik olması sağlıklı yaşamın temel şartıdır. Yaşam alanlarımızı etkili bir şekilde temizleyen cihaz ve malzemelere elbette ihtiyacımız var. Bu ürünleri seçerken birinci önceliğimiz elbette ki pratiklik! Çok fazla zamanımızı almadan, kısa sürede etkili bir şekilde temizlik yapmamızı sağlayan ürünlerle temizlik artık bir yük değil. Eğer bizimle aynı fikirdeyseniz işte harika bir ürün: Greenote GSC45 kablosuz elektrikli süpürge! Geçtiğimiz ay yalnızca Amazon’da 100’den fazla adet satışıyla tüm ayların en çok satan cihazı olan bu şarjlı dik elektrikli süpürge, kısa süreliğine indirimli fiyatıyla yüzleri güldürüyor. Evinizi temizleme keyfini farklı bir boyuta taşımak istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz.

1 numaralı en çok satanlar: Greenote GSC45 akülü elektrikli süpürge


  • Güçlendirilmiş 180 Watt’lık motoruyla 21 kPa’lık benzersiz siklonik emiş gücü sağlar.

  • 2200mAh yüksek kapasiteli lityum iyon pil ile donatılan cihaz, farklı arazi ihtiyaçlarına uyum sağlamak için iki farklı emiş modu sunuyor.

  • Hafifliğiyle dikkat çekiyor. Yüksek yerleri kolayca kaldırıp temizlemenizi veya tek elinizle merdivenlerden yukarı taşımanızı sağlar.

  • Duvara monte veya dikey saklama özelliğiyle etkili bir şekilde yerden tasarruf sağlar.

  • Yaklaşık 3,5 saatte tamamen şarj olur ve iki şarj modu vardır.

  • Yükseltilmiş zemin fırçası tek dokunuşla tozu temizler. Zemin fırçasının yan tarafındaki tokalar, sınırlı parmak hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar veya tırnak sanatıyla ilgilenenler için rulonun kolayca çıkarılmasına olanak tanır.

  • 0,8 L büyük kapasiteli toz haznesi ve LED esnek zemin fırçasıyla donatılmıştır, böylece karanlıkta parçacıkların ve tozların kolayca temizlenmesi için açı ayarlanabilir.

  • 0,1 mikrometreye kadar toz parçacıklarının %99,98’ini etkili bir şekilde yakalar. Beş kademeli tamamen kapalı filtreleme sistemine sahiptir. Derinlemesine temizliği başarıyla gerçekleştirerek ikincil kirlenmeyi önler.

  • Sessiz çalışması (65dB) sayesinde komşuları ve çocukları rahatsız etmez.

  • Çok yönlü ev ve araba temizliği için 3 farklı nozulla birlikte gelir. Aralık başlığı, kanepelerdeki ve araba koltuklarındaki saçları ve kalıntıları temizlemek için kullanılır. LED motorlu fırça, halı veya sert zeminlerdeki toz ve kedi kumunu temizlemek için kullanılır. Toz alma fırçası masa ve yüzeylerdeki çeşitli yemek artıklarını temizlemek için kullanılır.

  • Ek özellikler: Kalıcı kalite ve teknik sestek, 3 yıl parça değişim hizmeti, 30 gün koşulsuz iade hizmeti, 7/24 müşteri hizmetleri.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Pahalı emsallerine göre harika bir ürün. 110 m2’lik bir evi düşük modda rahatlıkla süpürebilirsiniz ve pili bitmez. Maksimum moduna bile ihtiyacınız yoktur. Yedek filtresi vardır, yatak başlığı kutudan çıkmıyor. Halıyı değil kumaş paspası kullanarak arabayı 1 şarjla süpürebildim.” Ancak halı oldukça yıpranmış bir yapıya sahip olduğundan çıkarılması biraz zordur. kum tanesi ama iş görüyor. Fiyat ve performans açısından berbat bir ürün, tavsiye ederim.

  • “Artık evinizi sıradan bir elektrikli süpürgeyle süpürmeyin, çünkü bu size boşuna süpürmüş gibi hissettirir.”

  • “Tam performans fiyatıyla Dyson muadili sayılabilir. Temizlemesi çok kolay. Dyson gibi ürünlere saçma sapan fiyatlar ödemek yerine bu tarz ürünlere rahatlıkla şans verilebilir.”

  • “Gelmesi biraz zaman aldı ama kullandıktan sonra memnun kaldım. Küçük evler ve bekarlar için çok pratik.”

Ürünü keşfedin

Bu içerik 6 Haziran 2024 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu