Pazartesi, Eylül 16

Deadlock Sistem Gereksinimleri: Minimum ve önerilen Deadlock sistem gereksinimleri nelerdir?

Üçüncü şahıs nişancı oyunu olan ve 2023 yılında deneme sürümüyle kullanıcılara sunulacak Deadlock, Windows işletim sistemi çalıştıran cihazlara yüklenebiliyor. Bu oyun aynı zamanda MOBA adı verilen çevrimiçi savaş arenası seçeneğiyle de öne çıkıyor ve Ağustos 2024 itibarıyla 100.000’den fazla eş zamanlı kullanıcıya sahip. Deadlock oyununa katılmak isteyenler için bu video oyununun sistem gereksinimleri bir liste halinde listelenmelidir. VR kulaklıkla denenebilir.

Deadlock sistem gereksinimleri nelerdir?

Valve tarafından geliştirilen ve yayınlanan Deadlock, üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası olarak bilinen MOBA türünün bu video oyununda da mevcut olduğu biliniyor. 2023 yılında deneme sürümüyle kullanıcılara sunulan bu oyunun sistem gereksinimleri kapsamlı bir şekilde inceleniyor. Deadlock’un 21 farklı karakter tipini içeren önerilen sistem gereksinimleri, bu video oyununu Windows işletim sistemine sahip cihazlarda denemek için bilmeniz gereken detaylardan bazılarıdır. Ağustos 2024’ten itibaren eş zamanlı 100.000’den fazla oyuncuya sahip olacağı açıklanan Deadlock video oyunu için sistem gereksinimlerinin tam listesini hazırlayabilirsiniz.

Deadlock’un minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Deadlock oyununun minimum sistem gereksinimleri 1 Ocak 2024 itibarıyla güncellenmiştir. Bu bağlamda oyunu kurup deneyimleyebileceğiniz cihazların donanım özellikleri aşağıda listelenmelidir:

  • İşletim Sistemi: Windows 10/11
  • Hafıza: 8 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 grafik kartı
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolamak: 500 MB kullanılabilir alan
  • Ses Donanımı: HTC Vive Kulaklık (VR desteği için)
  • İşlemci: 3,3 GHz Intel Core i5-2500k işlemci

Deadlock dosyasının boyutu nedir ve nasıl oynatılır?

Sınırlı sayıda oyuncu tarafından test edildiği bilinen çok oyunculu video oyunu Deadlock’u keşfetmek için kullanıcı daveti gerekiyor. MOBA olarak online olarak oynanabilen Deadlock oyunu, VR ekipmanlarla da denenebiliyor.

Deadlock’un minimum sistem gereksinimleri arasında öne çıkan depolama alanı ise 500 MB. Bu nedenle çevrimiçi savaş arenasına katılarak bu oyunu denemek isteyenlerin en az 500 MB kullanılabilir depolama alanına sahip bir cihaza sahip olmaları gerekiyor. Oyun iyileştirmeleri sonrasında yapılan güncellemeler nedeniyle söz konusu toplam dosya boyutunun artabileceğini de belirtelim.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber