Cumartesi, Temmuz 27

EA SPORTS FC Yılın Takımını açıkladı

Manchester City’nin forvet oyuncusu Erling Haaland şunları söyledi: “İnanılmaz oyuncularla birlikte Yılın Takımının son XI’inin bir parçası olmak benim için bir onur. Futbol taraftarlarının oylarıyla bir ödül kazanmak çok şey ifade ediyor; oy veren herkesi gerçekten takdir ediyorum, teşekkürler!” Sözlerine yer verdi.

İki kez Féminin Ballon d’Or kazananı Alexia Putellas şunları söyledi: “Taraftarlar tarafından tanınmak ve dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer almak inanılmaz; “Yılın ilk kadın takımının bir parçası olmak benim için büyük bir onur ve gurur” dedi.

Kampanyada en çok oy alan kadınlar, sunulan tüm kadın takımlarının %84’ünde yer alan Alexia Putellas ve tüm erkek takımlarının %74’ünde yer alan Real Madrid’den Jude Bellingham oldu. Erkeklerde Kylian Mbappé (%66) ve Virgil Van Djik (%66) ilk üç sırayı tamamlarken, kadınların 11’inde Aitana Bonmatí (%77) ve Caroline Graham Hansen (%66) yer aldı.

Real Madrid’in orta saha oyuncusu Jude Bellingham, “Yılın Takımı’nda bana oy veren taraftarlara çok teşekkür ederim” dedi. “Daha önceki Yılın Takımı takımlarına birçok harika oyuncunun dahil edildiğini biliyorum ve bu listenin bir parçası olmak her zaman bir onurdur.”

Chelsea’nin forvet oyuncusu Sam Kerr şunları söyledi: “Taraftarların bana Yılın Takımı’nda yer almam için oy verdiğini bilmek harika bir duygu. Heyecanını dile getirerek, “Bu 11’in içinde gerçekten yetenekli oyuncular var, bu yüzden onların arasında olmak gerçek bir ayrıcalık” dedi.

Erkekler TOTY takımı şu anda EA SPORTS FC Online’da mevcut ve 25 Ocak Perşembe’den (Çin, Kore ve Japonya’da 1 Şubat Perşembe) itibaren EA SPORTS FC Mobile’da mevcut olacak.

Yılın Erkek Takımı

Kaleci – Alisson Becker (Brezilya) – Liverpool
Savunma – Jeremie Frimpong (Hollanda) – Bayer 04 Leverkusen
Savunma – Virgil van Dijk (Hollanda) – Liverpool
Savunma – Rúben Dias (Portekiz) – Manchester City
Def – Theo Hernández (Fransa) – Milan
Merkez – Jude Bellingham (İngiltere) – Real Madrid
Merkez – Kevin De Bruyne (Belçika) – Manchester City
Merkez – Rodri (İspanya) – Manchester City
Forvet – Kylian Mbappé (Fransa) – Paris Saint-Germain
Forvet – Erling Haaland (Norveç) – Manchester City
Forvet – Lionel Messi (Arjantin) – Inter Miami

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber