Cumartesi, Eylül 28

Fiyatlar 1500 TL’nin altına düştü! Sony’den JBL’ye bugüne özel indirimli kulaklıklar

Müzik dinlemek sizin için büyük bir tutku ise; Seyahat ederken, evde, işte, kütüphanede, kısacası her yerde müziğin ritmine kapılmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Önerdiğimiz kablosuz kulaklıklar ile müzik dinlemenin keyfini çıkarabilir, teknolojinin zirvesinde güvenilir ve konforlu bir müzik dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Hazırsanız bugüne özel indirimi olan 1500 TL’nin altındaki kulaklık modellerine göz atmaya ne dersiniz? JBL, Sony ve Philips’in en çok satan ve en sevilen kulaklıkları sizi bekliyor, işte detaylar…

1. JBL Tune 510BT Multi Connect Kablosuz Kulaklık


JBL Tune 510BT Multi Connect Kablosuz kulaklıklar hafif ve kullanışlıdır ve kablosuz bağlantı teknolojisiyle çalışır. Yüksek kalitede ses sunan 32 mm sürücülerle donatılan cihaz, ayarlanabilir kafa bandı ve dolgulu kulaklık tutma yerleri sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile rahat kullanımı garanti ediyor. Kulaklık üzerindeki kontrol tuşları aracılığıyla müzik çalma, arama yapma, ses seviyesini ayarlama gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirmenize olanak sağlayan cihaz, dahili mikrofonu sayesinde eller serbest iletişim de sunuyor. Bataryası uzun ömürlü olan ve hızlı şarj özelliği sayesinde hızlıca şarj edilebilen bu kulaklıklara bir şans vermeye ne dersiniz?

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

2. Philips TAH5205 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık


İsimsiz tasarım - 25T153108.043.2024-09-25

Philips TAH5205, 32 mm sürücülerle donatılmıştır ve yüksek kaliteli ses sunar. Kulaklığın ayarlanabilir kafa bandı ve yumuşak dolgulu kısımları sayesinde uzun süreli kullanımlarda konforlu bir deneyim sunuyor. Kulaklıktaki dahili mikrofon sayesinde eller serbest görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca kontrol butonları sayesinde müziği çalma, durdurma ve yanıt verme gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

3. JBL Tune 520BT Multi Connect Kablosuz Kulaklık


İsimsiz tasarım - 09/25/2024T153239.970

Akıllı cihazlarınıza Bluetooth üzerinden kablosuz olarak bağlanmanızı sağlayan JBL Tune 520BT kulaklık, 57 saate varan pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor. 5 dakikada 3 saat sürebilen şarj desteği sunan ürün, birden fazla cihazla eş zamanlı bağlantıya imkan tanıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir deneyim sunan ürün, entegre kontrol düğmeleriyle müzik çalma, çağrı yanıtlama gibi işlemleri kolayca gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Bas ve müzik kulağa temiz geliyor. Çok yüksek değil ama yine de yeterli. Dışarıda gürültü oluşturmuyor. Normalde ses çıkıyor ama kulağa sıkıştığı anda sesi absorbe ediyor.” Toplu taşımada yanınızdakileri rahatsız etmiyor.”

  • “Ürün çok iyi, söylenecek bir şey yok. Kargoya verilmesi 1 hafta sürdü o yüzden 1 yıldızı kaldırdım.”

Ürünü keşfedin

4. Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık


İsimsiz tasarım - 09-25-2024T154232.998

Sony’nin ünlü ses teknolojilerinden yararlanan bu kulaklık, kullanıcılara yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. Sony WH-CH520 hafif ve taşınabilir bir tasarıma sahip olup uzun süreli kullanım rahatlığı sunar. Kulak yastıkları ve ayarlanabilir kafa bandı sayesinde kullanıcılar rahatlıkla kullanabilir. Kulaklıktaki dahili mikrofon sayesinde eller serbest görüşme yapabilir, cep telefonu görüşmelerini kolayca yapabilirsiniz. Müziğinizi kulaklıkların üzerindeki kontrol düğmeleriyle kontrol etmek de çok kolay. Sony WH-CH520 uzun ömürlü bir pile sahip olup, hızlı şarj fonksiyonu sayesinde kısa sürede şarj edilebilmektedir.

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

Bu içerik 25 Eylül 2024 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber