Güncel Haberler

Galaxy Ringin çıkış tarihi belli oldu

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Bu yılın başında Barselona’da düzenlenen MWC 2024 fuarında Galaxy Ring isimli ilk akıllı yüzüğünü tanıtan Samsung, uzun süredir beklenen bu yüzüğü nihayet piyasaya sürmeye hazır görünüyor.

Satış rakamlarıyla herkesi şaşırtan akıllı yüzük Oura Ring’in arkasındaki şirkete dava açan Samsung, farkında olmadan Galaxy Ring’in çıkış tarihini duyurdu. Samsung’un mahkemeye sunduğu belgelerde Galaxy Ring’in ağustos ayında ABD’de satışa sunulacağı belirtiliyor.

Dolayısıyla akıllı yüzüğün çıkış tarihi de netleşti. Samsung, ilk akıllı yüzüğünü ağustos ayında kullanıcılarla buluşturacak. Hatırlarsanız daha önceki sızıntılarda akıllı yüzüğün yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği söylenmişti.

Galaxy Ring, tıpkı akıllı bilezikler gibi büyük ölçüde sağlık odaklı bir cihaz olacak. Galaxy Watch’un sağlık özelliklerinin birçoğuna sahip olması beklenen bu akıllı yüzük, akıllı saat özelliklerinden arındırılacak. Akıllı yüzük, kalp atış hızı izleme, nefes izleme, uyku izleme gibi sağlık odaklı birçok özelliğe sahip.

Akıllı yüzük, boyutuna göre değişen pil kapasiteleriyle birlikte geliyor. Boyut 5, 6 ve 7’de 17 mAh pil bulunur. 8, 9, 10 ve 11 numaralı modellerin pil kapasitesi 18,5 mAh olacak gibi görünüyor. En büyük model olan 12 numaralı modelin pil kapasitesi ise 22,5 mAh olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu