Cumartesi, Temmuz 27

Gazze’deki çatışmalardan sıcak görüntüler! Kassam Tugayları, İsrail tanklarını sıfır mesafeden hedef aldı

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonları sınırlı düzeyde devam ederken, Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları, El Zeytun ilçesinin doğusunda İsrail güçlerine ait zırhlı araçlara yönelik saldırılara ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Gazze’de. Soyun.

İzzeddin El Kassam Tugayları’nın yayınladığı görüntülerde, tünellerden çıkan İzzeddin El Kassam Tugayları üyelerinden birinin İsrail tankına yaklaşarak onu tankın üzerine bıraktığı, bir diğer üyenin ise İsrail tankına çarptığı görüldü. tankı. patlamadan sonra roketli tank. İsrail tankının isabet etmesiyle alevler yükseldi.

“ÖLÜ SAYISI AÇIKLANANDAN FAZLA”

Öte yandan Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, Gazze’de öldürülen İsrailli sayısının İsrail yönetiminin açıkladığı rakamın çok üzerinde olduğunu açıkladı. Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeida, El Cezire televizyon kanalında yayınlanan sesli mesajında, Kassam Tugayları savaşçılarının çeşitli bölgelerden Gazze’ye doğru ilerlemeye çalışan İsrail kuvvetlerine direnmeye devam ettiğini söyledi.

AA-20231102-32619937-32619935-IZZEDDIN_KASSAM_TUGAYLARI_ISRAIL_TANKLARINI_SIFIR_MESAFEDEN_HEDEF_ALDIGI_CATISMANIN_GORUNTULERINI_PUBLISHED

“Tank taburunu imha ettik”

Ebu Ubeida, Gazze’de öldürülen İsraillilerin sayısının İsrail yönetiminin açıkladığından çok daha fazla olduğunu söyledi. İsrail askeri hatlarını aşarak sıfır noktasından saldırıyı başardıklarını kaydeden Ebu Ubeyde, bir tabur ve daha fazlasını imha ettiklerini, çok sayıda İsrail askerini öldürüp yaraladıklarını söyledi.

AA-20231101-32602497-32602495-KASSAM_TUGAYLARI_GAZZENIN_KUZEYINDE_2_ISRAIL_TANKINI_IMHA_ETTIK

Sözcü Ebu Ubeyde, bu akşam Gazze Şehri’nin kuzeybatı aksında karşı saldırı düzenleyerek 6 tank ve 2 asker taşıma aracını imha ettiklerini söyledi.

“ÜZÜNCÜ KAYIPLARIMIZ VAR”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’nin merkezine karadan girerek şehir merkezinin dış mahallelerine ulaştığını ve “acı kayıplar verdiğini” söyledi.

AA-20231101-32603946-32603943-KASSAM_TUGAYLARI_ISRAIL_ASKERLERINE_DRON_ILE_YAPTIGI_ATTACK_VIEW_PUBLISHED

İSRAİL’İN GAZZE’YE SALDIRILARINDA SON DURUM

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı “İsrail’in Filistinliler’e ve Mescid-i Haram başta olmak üzere kutsal değerlerine yönelik devam eden ihlallerine yanıt vermek” motivasyonuyla küresel bir saldırı başlatırken, Mescid-i Aksa’nın ardından İsrail ordusu da Gazze Şeridi’ne ağır hava saldırıları düzenledi.

İsrail, Gazze’den düzenlenen saldırılarda 315’i asker olmak üzere 1.400’den fazla İsraillinin öldürüldüğünü, 5.132 kişinin de yaralandığını duyurdu.

İsrail’e göre Gazze Şeridi’nde 31 Ekim’den bu yana yaşanan çatışmalarda öldürülen asker sayısı 18’e yükselirken, Kassam Tugayları’nda 242 İsrailli tutuklu bulunuyor.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı’na göre İsrail, saldırılarda 3 bin 760’ı çocuk ve 2 bin 326’sı kadın olmak üzere 9 bin 61 Filistinliyi öldürdü, en az 32 bin kişiyi de yaraladı.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler 134 Filistinliyi öldürdü.

Binlerce yaralı ve sivilin bulunduğu Gazze’nin en büyük sağlık tesisi Şifa hastanesi de İsrail ordusu tarafından hedef alınırken, İsrail ordusu Filistin’deki El-Ehli Baptist ve Türk Dostluk hastanelerini vurarak Kudüs ve Endonezya çevresini bombaladı. hastaneler. Filistin Kızılayı’na bağlı, tahliyeyi zorluyor.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim’den bu yana yaşanan çatışmalarda 49 Hizbullah üyesi ve 4 İsrail askeri hayatını kaybetti.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Açıklamalar ardı ardına geldi!  Gazze'nin ABD'yi zor durumda bırakmasıyla ilgili soru: Cevaplanması imkansızAçıklamalar ardı ardına geldi! Gazze’nin ABD’yi zor durumda bırakmasıyla ilgili soru: Cevaplanması imkansız
Kadını saçından tutup sokakta sürükleyip dövdü!  İşte o anlar...Kadını saçından tutup sokakta sürükleyip dövdü! İşte o anlar…
    4'üncü kattan otomobilin üzerine düştü!  Durum... 4’üncü kattan otomobilin üzerine düştü! Durum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber