Cumartesi, Temmuz 27

Instagram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?

Topluluk Kurallarını ihlal eden kullanıcıların hesapları telif hakkı, kopya içerik, taciz ve aksaklık, çıplaklık ve tehdit edici dil gibi sebeplerle zaman zaman sonlandırılabilir. Veya hesabınızı birden fazla kez yanlış girmeniz durumunda hesabınız askıya alınabilir. Aynı şekilde farklı bir cihazdan giriş yaptığınızda hesabınız onaylanmazsa Instagram, hesabınızı korumak amacıyla hesabınızı askıya alabilir. Peki bu tür durumlarda ne yapılması gerekiyor?

INSTAGRAM HESABIM KAPATILDI, NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Telif hakkıyla korunan içerik veya kopya hesaplar nedeniyle Instagram hesabınız kapatılmışsa Instagram, telif hakkı sahibinin bu konudaki haklarını korur. Bu nedenle öncelikle hesabınızın neden kapatıldığını tespit edin ve ilgili hatayı ortadan kaldırın.

Hesabınızın neden kapatıldığı hakkında bir fikriniz yoksa Instagram’dan inceleme talebinde bulunabilirsiniz. Uygun formu doldurarak hesabın kapatılma nedenini öğrendikten sonra açılmasını talep edebilirsiniz. Formu gönderdikten sonra Instagram size hesabınızın neden kapatıldığı hakkında bilgi verebileceği gibi, açılıp açılmayacağını da açıklayabilir.

Formda sizden kimlik kartınızda yer alan adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, Instagram kullanıcı adınız ve cep telefonu numaranız gibi bilgiler istenecektir.

İTİRAZ FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Instagram hesabını silme bağlantısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber