Güncel Haberler

iPhone 17 yi daha ince hale getirmek için çalışıyor

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Apple, iki yıllık bir aradan sonra yakın zamanda yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini piyasaya sürdü. Teknoloji devi, tasarım değişiklikleri yaparak iPad Pro 2024 modelini daha ince hale getirdi.

Bunun Apple’ın devam eden tasarım trendinin başlangıcı olduğuna inanılıyor. Bloomberg raporuna göre Apple, iPhone 17’yi önemli ölçüde daha ince hale getirmek için çalışıyor. Raporda ayrıca gelecekte MacBook Pro ve Apple Watch’un da ince bir tasarıma sahip olacağı vurgulanıyor.

Apple aslında en ince ve en hafif olmayı hedefleyen yeni bir ürün yelpazesi yaratmak istiyor. Bunu ilk olarak M4 işlemcili yeni iPad Profesyonelleri ile gerçekleştirdi. Devam filmi iPhone 17, MacBook Pro ve Apple Watch ile olacak.

Cupertino şirketinin iPhone 17’yi daha ince hale getirmek istediğini ilk kez duymuyoruz. Analist Ming-Chi Kuo, şirketin yeni iPhone’ların anakartlarında hayvan reçinesi (bir tür reçine) ile kaplanmış bakır malzemeyi kullanarak anakartı daha ince ve daha hafif hale getirmek istediğini açıkladı. İnce anakartın ilk kez iPhone 16 Pro’ya dahil edileceği belirtildi. Ancak Ming-Chi Kuo, bazı sorunlar nedeniyle ince anakartın 2025 yılına ertelendiğini belirtti.

Diğer söylentilere bakacak olursak iPhone 17 Plus’ın ekran boyutunda ufak bir değişiklik olacağı ve 24MP selfie kamerasının kullanılacağı iddia ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu