Cumartesi, Temmuz 27

iPhonelarla birlikte MagSafe değişiyor – Bilim Teknoloji Haberleri

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Kalınlığın azalması, Apple’ın kablosuz şarj teknolojisinde iyileştirmeler yapmış olabileceğini düşündürüyor ancak bu konuda kesin bir yorum yapmak yanlış olur. Bu arada MagSafe aksesuar üreticilerinin de ürünlerini yeni sisteme uyacak şekilde uyarlamaları gerektiği öne sürülüyor.

Ancak güncellenen MagSafe sistemi muhtemelen geriye dönük olarak uyumlu olacaktır. Bu nedenle talep somut değildir. Modeller, iPhone 16 ve 16 Plus’ta arka kamera tasarımının değiştiğini bir kez daha doğruluyor. Yeni standart modellerde kamera sensörleri hap şeklinde bir alanda üst üste yerleştiriliyor. Flaş kamera alanının içinde değil dışındadır.

Yeux1122 kaynağına göre Apple, yeni nesil iPhone kameraları için yansımaları ve gölgelenmeyi azaltabilen ve fotoğraf kalitesini artırabilen bir optik kaplama teknolojisini test ediyor. Apple, seviyeyi kullanmak için fotoğraf lensleri üretimine ALD ekipmanı eklemeyi planlıyor.

ALD, üreticilerin kamera bileşenleri de dahil olmak üzere bileşenlere çok ince bir malzeme katmanı uygulamasına olanak tanır. ALD sayesinde Cupertino şirketi iPhone kameralarına yansıma önleyici kaplama uygulayabiliyor.

Yansıma önleyici katman, fotoğraflarda oluşabilecek çizgilerin ve bozulmaların azaltılmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca kaplamalar kamera merceğinizi hasara karşı da koruyabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber