Perşembe, Eylül 19

Kaspersky, iOS ve Android için geliştirdiği uygulamalarını yayınladı – TEKNOLOJİ

StatCounter’ın verilerine göre mobil cihazlar artık küresel web trafiğinin neredeyse %60’ını oluşturuyor. Mobil cihazların kullanımı yaygınlaştıkça kullanıcıların siber güvenliklerini sağlam ve kapsamlı bir şekilde sürdürmeleri büyük önem taşıyor. Kaspersky, mobil kullanıcıların güvenliğini sağlamak amacıyla güncellenmiş iOS ve Android uygulamalarını sunuyor. Bu iyileştirmeler, basit ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi için dijital ortamda daha yüksek düzeyde koruma, daha fazla gizlilik ve daha iyi kullanılabilirlik sağlayan yeni özellikler sunar.iOS cihazlara yönelik Kaspersky uygulaması bir dizi yeni özellikle güncellendi:

  • Akıllı telefondaki tüm güvenlik sistemlerini kontrol eden ve kullanıcıların en güçlü koruma modunu etkinleştirmesine yardımcı olan bir Güvenlik Taraması düğmesi. Örneğin, kullanıcılar bir VPN’in, kimlik avına karşı korumanın ve diğer güvenlik özelliklerinin etkinleştirilmesine ilişkin öneriler alabilir.
  • Safari tarayıcısı için özel bir tarama uzantısı. İzleme sistemlerinin, davranışlarını izlemek için kullanıcı etkinlikleri hakkında bilgi toplamasını engeller. Ek olarak, iOS sahipleri, potansiyel olarak zararlı olanlar da dahil olmak üzere banner reklamları engellemek için Safari’nin Banner Engelleme öğesini kullanabilir.
  • Kullanım Kolaylığı Sağlayan Siri Kısayol Özelliği: Kullanıcılar, bir düğmeye dokunup “Hey Siri” diyerek sesli komutlarla VPN’lerini kolayca açıp kapatabilirler. Bu seçenek, bağımsız Kaspersky VPN, Kaspersky Premium ve Kaspersky Plus gibi VPN’lerle donatılmış tüketici çözümleri için kullanılabilir.

Yeni kimlik hırsızlığı kontrol özelliği ile her iki mobil platformun gizlilik koruması iyileştirildi. Bu özellik, kullanıcıların belirli bir telefon numarasına bağlı hesaplardan sızdırılan tüm bilgileri izlemesine ve etkilenen hesapların şifresini değiştirmek gibi anında koruyucu önlemler almasına olanak tanıyor. Kimlik Hırsızlığı Kontrolü şu anda yalnızca en kapsamlı tüketici çözümlerinde (Kaspersky Premium) mevcuttur ve Kaspersky web sitesinden satın alındıktan sonra akıllı telefonunuzda etkinleştirilebilir. Bu yılın sonuna doğru Kaspersky Premium doğrudan uygulamaların içinden de satın alınabilecek. Uzun zamandır beklenen bir diğer güncelleme ise karanlık mod. Bu, hem iOS hem de Android platformlarında bulunan ve kullanıcıların daha rahat bir izleme deneyimi yaşamasına olanak tanıyan önemli bir UX tasarım öğesidir. Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marina TitovaKullanıcılar olarak, çevrimiçi olarak akıllı telefonlarımızda önemli miktarda zaman geçiriyoruz, bu nedenle mobil cihazlar, masaüstü bilgisayarlarda mevcut olandan daha güçlü olmasa da aynı derecede güçlü bir korumaya ihtiyaç duyar. iOS ve Android için mobil uygulamalarımızı sürekli geliştiriyor ve iyileştiriyoruz. Kimlik avına karşı koruma, VPN, casus yazılıma karşı koruma, çevrimiçi gizlilik, kimlik koruması ve tabii ki antivirüs gibi kapsamlı koruma için çok çeşitli özellikler ekliyoruz. “Korumamızın üstün kalitesi, tüketici ürün grubumuzu 2023’te Yılın Ürünü olarak tanıyan AV-Comparatives gibi bağımsız test kuruluşları tarafından da onaylandı.” iOS ve Android’e yönelik kapsamlı mobil koruma hakkında daha fazla bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber