Cumartesi, Temmuz 27

NBA Infinite resmi olarak oyun severlerin beğenisine sunuldu

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Gerçek zamanlı çevrimiçi rekabet modları, mobil oyuncular için benzersiz bir deneyim sunar.

Ek olarak, NBA Infinite’de oyuncular mevcut NBA yıldızlarından oluşan “rüya takımlarını” bir araya getirip geliştirebilir, başlangıç ​​kadrolarını bir şampiyona takımına dönüştürecek büyük kararlar alabilir ve savunma ve hücum taktiklerini güçlendirmek için koçluk kadrolarını yükseltebilirler.

Karl-Anthony Towns, oyunun ilk resmi ikonik sporcusu

Geçtiğimiz günlerde NBA yıldızı Karl-Anthony Towns’ın oyunun ilk resmi ikonik sporcusu olduğu ve küresel arenada oyunda yer alacağı açıklandı. Oyunda Towns’ın yanı sıra De’Aaron Fox, RJ Barrett, Tobias Harris, Andrew Wiggins ve Jrue Holiday gibi önemli marka elçileri de yer alacak.

Geliştirilmiş mobil NBA oyun deneyimi

NBA Infinite, oyunculara sezon boyunca ligle birlikte gelişecek gerçek bir NBA mobil oyun deneyimi sunuyor:

Sahayı Yönetin: Oyuncularının 1’e 1 maçlarda lider olmasına olanak tanıyan NBA Infinite, aynı zamanda Üç Sayı Koşusu ve 11 Sayı Oyunu gibi modlarla da kullanıcılarına becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Oyuncuların son saniyede karar verme mekanizmalarını geliştirmeyi amaçlayan oyun, Larry O’Brien Trophy (NBA Finallerini kazanan takıma verilen ödül) için verilen mücadeleyle sona eriyor.

Hayran olduğunuz NBA yıldızlarını toplayın: Oyunda her biri benzersiz hareketlere sahip ve ustalaşmayı bekleyen gerçek NBA oyuncuları yer alıyor. Dolayısıyla NBA Infinite oyuncuları bu yıldızların seviyelerini yükseltebiliyor; Giannis Antetokounmpo gibi potaya girebilir, Kevin Durant gibi geri adım atabilir ve parlayabilir, Trae Young gibi “savunmayı piyasaya sürebilir” ve Stephen Curry gibi üçlük atabilir.

Takımınızı kurun ve yarışmaya başlayın: NBA Infinite; 3v3 modunda oyunculara şampiyonluğa giden yolda takım kurma fırsatı verirken, 1v1 veya 5v5 modlarında da diğer oyunculara oyunda daha baskın olanı gösterme fırsatı sunuyor. Oyun, çevrimiçi modlarıyla mobil cihazlarda benzersiz bir çok oyunculu deneyim sunuyor ve böylece rekabeti dünya çapında taşıyor.

Kesintisiz NBA Coşkusu: NBA Infinite’de rakiplerinizi yenmenin bir yolu, Ayrıcalıklı ve Hakimiyet yeteneklerinden geçer. Kusursuz paslar atmak veya son saniye sayıları atmak, NBA Infinite’de kazandıran becerilerdir.

Takımınızı zafere kadar yönetin: NBA Infinite, başlangıç ​​kadronuzu şampiyonluk üstüne şampiyonluk kazanacak efsanevi bir takıma dönüştürmek için sizi büyük kararlar almaya zorluyor. Bu nedenle oyuncuların temel savunma ve hücum taktiklerini güçlendirmeleri ve bunları sahada uygulayacak antrenör kadrosunu geliştirmeleri gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber