Cumartesi, Temmuz 27

Netgsm nedir, kimin altyapısını kullanıyor? Netgsm kimin, kullanıma açıldı mı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Dördüncü Türk operatörü Netgsm’in ne olduğu merak ediliyor. Netgsm, Türkiye’de faaliyet gösteren bir telekomünikasyon ve bilgi teknolojileri şirketidir. Kurumsal ve bireysel müşterilere yönelik çeşitli iletişim ve teknoloji çözümleri sunmaktadır. Netgsm, tüm operatörlere aracısız doğrudan bağlantı sağlayan yeni nesil telefon operatörüdür. Netgsm, 2009 yılında Ulaştırma Bakanlığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu (BTK) Altyapısından aldığı sabit telefon, sanal mobil telefon, internet servis sağlayıcı ve iletişim altyapısı lisansları kapsamında hizmet verecek. Yazılımı ağırlıklı olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda geliştirilen bir operatör. TÜBİTAK destekli kalkınma projeleri

NETGSM AÇILDI MI?

Bilindiği üzere ülkemizdeki mobil operatörlerin hizmetlerini “Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell” aktif olarak sağlamaktadır. Geçtiğimiz yıl test hizmetlerine başlayan yeni Türk operatörü Netgsm, “0510 22X XXXX” numara bloğuyla hizmet vermeye başladı. bu aydan itibaren sezonluk bilet sahiplerinin alımı başladı. Mobil hizmetler sektöründe ilk kez sanal mobil ağ hizmetleri kapsamında Turkcell ile sözleşme imzalayarak kendi GSM çekirdek ağ altyapısını oluşturdu. Abone Alımı Bayiye gitmeden, e-Devlet veya akıllı telefonlarda yapay zeka ile doğrulanan mobil uygulama üzerinden Yapılabilir. Şirket, bu yıl sonuna kadar numara taşınabilirliğiyle 3 milyon aboneye ulaşmayı hedefliyor.

Altyapısı kullanılan Netgsm nedir, Netgsm kimdir, kullanıldı mı?NETGSM OPERATÖRÜ KİMDİR?

Türkiye’nin 4’üncü GSM operatörü olma hakkını kazanan Netgsm’in sahibi Adem Öcal’dır. Netgsm, 2004 yılında Cemal Kaya ve Adem Öcal tarafından Net Ankara Telekomünikasyon Elektronik Bilgisayar Teknolojileri Tc. bünyesinde kuruldu. ve San. A.Ş. 50.000 TL sermaye ile kuruldu. 2010 yılında şirketlerinin ismini Netsgm İletişim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi olarak değiştirerek GSM işine girdiler. Netgsm, sabit telefon hizmetleri alanında 200 bine yakın VoIP/SMS/İnternet abonesi ile Türkiye’de 4’üncü sıraya yükseldi.

ADEMÖCAL KİMDİR?

Adem Öcal, 1962 yılında Eğirdir Koçular köyünde doğdu. Adem Öcal, 1979 yılında Isparta Gönen Öğretmen Lisesi’nden ve 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği (Mühendislik) bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi A.Ö.F’den mezun olan Öcal, ihtisasına Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Uzmanlığında devam etti. 1994 yılında Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAIE) (Kamu Yönetimi Uzmanı) bölümlerine atandı.

Altyapısı kullanılan Netgsm nedir, Netgsm kimdir, kullanıldı mı?Netgsm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal

Altyapısı kullanılan Netgsm nedir, Netgsm kimdir, kullanıldı mı?NetGSM hizmetleri ve özellikleri:

Toplu SMS gönderme:

Kurum veya kişilerin geniş kitlelere hızlı bir şekilde bilgi, duyuru veya pazarlama mesajı göndermesine olanak tanır. SMS gönderim platformu üzerinden kullanım kolaylığı ve programlanabilir API entegrasyonu sunar.

Telefon yanıtlama hizmetleri:

Otomatik arama ve sesli mesaj bırakma özellikleriyle müşterilere sesli bildirim sağlar. Kampanyalar, hatırlatmalar veya acil durum bildirimleri için etkili bir yöntemdir.

Faks hizmetleri:

İnternet üzerinden faks gönderip alma olanağı sunar. Geleneksel fakslara göre daha ucuz ve daha pratiktir.

E-mail göndermek:

Toplu e-posta kampanyaları için kullanılabilecek bir hizmettir. Pazarlama ve bilgi e-postalarının kolay yönetimini sağlar.

Sanal Numaralar ve Hizmetler Portalı:

Farklı operatörlerin Netgsm numaralarını aktarma imkanı sunar. İşletmelere yönelik sanal numara hizmetleri, birden fazla iletişim kanalını tek numara altında buluşturmaktadır.

API Entegrasyonu:

Geliştirici API desteği, Netgsm hizmetlerinin uygulamalar ve sistemlerle entegrasyonunu sağlar. Otomatik olarak mesaj gönderme, bilgi alma gibi işlemler için programlama arayüzü sunar. Netgsm, müşteri ilişkileri yönetimi, pazarlama stratejileri ve günlük operasyonel işlemlere yönelik güçlü ve esnek çözümler sunarak şirketlerin iletişim ihtiyaçlarını karşılar. Güvenilir altyapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkıyor.

Sora nedir ve nasıl çalışır? Sora müsait mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber