Cumartesi, Temmuz 27

Porsche hediye eden takım oyuncusu sosyal medyayı salladı

Görünüşe göre takım arkadaşının karısı Kelly, iki kez Amerikan Ligi MVP’si olan kocasını takımıyla sözleşme imzalamaya teşvik eden kişiydi. Eşinin ısrarı üzerine oynamaya karar veren oyuncu sayesinde takımın ciddi başarısı garanti altına alındı.

Bu durumu fırsat bilenler arasında yer alan takım arkadaşı da kadına sürpriz bir hediye verdi. Twitter’da paylaşılan görüntülerde kadın, Shohei’nin Porsche’sini görünce şaşkınlığını gizlemiyor. Ashley Kelly, kocasının takıma katılması için internette kampanya yürütüyordu.

Japon atlet yakın zamanda 11 Aralık’ta Dodgers’la 10 yıllık, 700 milyon dolarlık tarihi bir sözleşme imzaladı. MLB.com’a göre Joe Kelly ayrıca yakın zamanda Major League Baseball ile bir yıllık, 8 milyon dolarlık yeni bir sözleşme imzaladı.

Kocasının ekibiyle sözleşme imzaladıktan sonra Kelly, Wham şarkısı “Wake Me Up Before You Go-Go”nun eşlik ettiği başka bir video yayınladı. Sonuç olarak hem takım kazandı hem de takım arkadaşı, kocasının başarısına teşekkür olarak bir Porsche arabası aldı.

Tabii böyle bir hediye sosyal medyada da yankı buldu ve birçok kişi bunu Japon aktörün arkadaşının “eşine” vermenin farklı bir tercih olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber