Cumartesi, Temmuz 27

PUBG: BATTLEGROUNDS bir rekora imza attı

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

PUBG: BATTLEGROUNDS yedinci yıldönümünü kutlamak için tüm oyuncuların katılacağı bir partiye ev sahipliği yapacak. Erangel’in okulları ve kantinleri 7. yıl temalı partilerin düzenleneceği mekanlara dönüştürülürken, kahve otomatlarından yıl dönümü temalı enerji içeceklerini kazanma şansınız %7.

Fırlatılabilir pastalar ve sürpriz hediye paketleri, haritaların her yerinde başlangıç ​​adalarına dağılmış durumda. Ayrıca haritalardaki billboardlar, süslemeler, yardım paketleri ve kalkış uçağı pankartları da 7. yıl temasıyla süslendi.

Yıldönümü Paketi

Şu andan itibaren 8 Nisan’a kadar oyuncular, etkinlik sayfasını ziyaret edip Etkinliğe Katıl düğmesine basarak 7. Yıldönümü Paketini alabilecekler. Görevleri tamamlayanlar 7. yıl dönümü kostüm eşyaları, G-Coin’ler ve kaçak kuponlarla ödüllendirilecek.

Yıldönümü ekran görüntüsü etkinliği

27 Mart’a kadar sürecek olan 7. Yıldönümü Ekran Görüntüsü etkinliği, oyuncuları Erangel’de 7. Yıldönümü dekorasyonlarıyla birlikte ekran görüntüleri almaya ve bunları topluluk kanallarına göndermeye davet ediyor. Ödüller arasında PUBG: BATTLEGROUNDS Razer Oyun Seti, Samsung 990 Pro 1TB ve PUBG’nin 7. yıl dönümü için özel olarak tasarlanmış bir klavye yer alıyor.

Silah laboratuvarı

Güncelleme 28.2, PUBG 2024 yol haritası duyurusunda belirtildiği gibi Silah Laboratuvarı’nı memnuniyetle karşılıyor.Oyuncular artık yıl ortasında yayınlanması planlanan HMS’nin dengesini Arcade ve Özel maçlarda test edebilir ve bir anket aracılığıyla geri bildirimde bulunabilirler. Geliştirici ekip, oyuncu geri bildirimlerine göre silah güncellemelerine devam etmeyi planlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber