Cuma, Ekim 18

Qualcomm Android kullanıcıları için güncelleme sorununu kökünden çözecek

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Qualcomm bu yılın sonlarında yapacağı duyuruyla giriş ve orta segment telefonların eski yonga setlerine yükseltilmesi sorununu çözecek. Günümüzde birçok Android cihaz, donanım sınırlamaları nedeniyle seyrek ve sınırlı işletim sistemi güncellemeleri almaktadır. Qualcomm’un planladığı yenilikle bu durumun değişmesi gerekiyor.

Qualcomm’un yeni çözümü Android kullanıcılarına neler getirecek?

Qualcomm’un kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Chris Patrick, Android Authority ile yaptığı röportajda Android güncellemelerinin şirket için büyük önem taşıdığını vurguladı. Patrick, OEM’lerle (orijinal ekipman üreticileri) yakın çalıştıklarını söyledi. Bu iş birliği Android telefonların daha hızlı ve daha sık güncelleme almasını kolaylaştıracak.

Qualcomm’un açıklayacağı çözümün kesin detayları henüz bilinmiyor. Ancak şirketin Android güncelleme sürecini daha verimli hale getirecek yeni bir teknoloji veya yöntem üzerinde çalıştığı kesin. Bu gelişme, giriş seviyesi ve orta sınıf telefon kullanıcılarının cihazlarını daha uzun süre güncel tutmasına olanak tanıyacak ve böylece daha güvenli ve yüksek performanslı bir deneyim sunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber