Cumartesi, Temmuz 27

Resident Evil 4 Remake resmen rekor kırdı

Böylece yapım RE serisinin en çok satan oyunu olmayı başardı. Bu satış rakamının, oyunun çıkış tarihi olan 24 Mart 2023 ile 31 Aralık 2023 arasındaki dönemi kapsadığını da söyleyelim. Resident Evil 2 Remake, benzer bir dönemde 5,8 milyon adet sattı. Resident Evil 4 Remake bu nedenle RE 2’yi geride bıraktı.

Önceki RE oyunları da RE4’ün olağanüstü başarısını gösterdi. Yani serideki hemen hemen her yeni oyunun benzer zaferler elde ettiğini söyleyebiliriz. Resident Evil Village da rekorlar kırıp ödüller kazandı. RE2 Remake ayrıca 2019’da Yılın Oyunu seçildi.

Dragon’s Dogma 2 şu sıralar Capcom’un gündeminde ancak Resident Evil 9 hakkında çeşitli söylentiler dolaşıyor. Sızıntılarıyla tanınan Dusk Golem, Resident Evil 9’un muhtemelen 2024’te duyurulacağını ve 2025’te çıkacağını söyledi. 9’u 2025’te piyasaya sürülebilir.

Ünlü sızıntıcı, Capcom’un Resident Evil serisine yönelik planlarını bildiğini ancak yeni oyunların çoğunun uzak gelecekte olduğunu ekledi. Dusk Golem’in geçmişi oldukça sağlam. Örneğin daha önce Silent Hill 2 Remake ve diğer Silent Hill oyunlarının duyurulacağını açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber