Cumartesi, Temmuz 27

Samsung Galaxy kullanıcıları, Try Galaxy uygulamasıyla Galaxy AI özelliklerini keşfediyor – TEKNOLOJİ

Mobil yapay zeka döneminin öncülerinden Samsung, Try Galaxy uygulamasına büyük güncellemeler getirerek kullanıcıların Galaxy AI’nın en yeni özelliklerini deneyimlemelerine olanak tanıyor. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar Galaxy AI üzerinde Canlı Çeviri, Sohbet Asistanı, Not Asistanı, Fotoğraf Asistanı ve Google Arama Dairesi gibi özellikleri telefon değiştirmeden deneyimleyebilecek. Samsung Electronics, Try Galaxy uygulamasında önemli güncellemeler yaptı. Dolayısıyla hâlâ kararsız kalan kullanıcılar, yeni Galaxy AI’da Canlı Çeviri, Sohbet Asistanı, Not Asistanı, Fotoğraf Asistanı ile Google ve Circle to Search özelliklerini telefon değiştirmeden deneyimleyebilecek. Daha önce iOS kullanıcılarına özel olarak geliştirilen Try Galaxy uygulaması, Galaxy modelleri de dahil olmak üzere ilk kez tüm Android cihazlara sunuldu. Böylece daha fazla kullanıcı Galaxy S24 serisinin ve One UI 6.1’in en yeni özelliklerini keşfedebilecek.Hangi yenilikler sunuluyor? Widget’lar ve eğitimlerle Galaxy AI’yi keşfedinGüncellenen Try Galaxy uygulaması, gerçek Galaxy S24’ün ana ekranını taklit ediyor. Uygulamaya giriş yaptığınızda karşınıza çıkan bilgiler ve interaktif içerik en güncel arayüzü kullanmanızı sağlar. Ana ekranın ikinci sayfasındaki yeni widget, Galaxy S24 serisinin yapay zeka destekli temel özelliklerini ve gelişmiş kamera araçlarını tanıtıyor. Eşyalara dokunarak özelliklerini ve günlük hayatta nasıl kullanıldığını anlatan kısa tanıtım videolarını izleyebilirsiniz. Tamamlanan öğelerin yanında görünen onay işaretleri kullanıcının ilerleme durumunu gösterir. Aşağıdaki yapay zeka özellikleri genellikle widget ile birlikte sunulur:

  • Canlı çeviri: Cihaza entegre edilen uygulama ile çağrıların gerçek zamanlı olarak çift yönlü çevirisini sağlayarak dil engeli olmadan iletişim kurabilirsiniz. Telefon görüşmeleri sırasında 13 dilde desteklenen sesli ve yazılı çeviri sayesinde, bir carpool sürücüsüyle kolayca iletişime geçebilir veya yabancı bir ülkede restoran rezervasyonu yaptırabilirsiniz.
  • Asistan notu: Kullanıcılar, yapay zeka destekli Not Asistanı ile notlarını düzenleyebilir ve anında özetleyebilir. Uzun paragraflar, kolay inceleme için başlıklar ve madde işaretleri kullanılarak bölümlere ayrılarak düzenlenir. Bu özellik otomatik biçimlendirmeye, yazım denetimi ve çevirilere olanak tanır.
  • Sohbet Asistanı: Kullanıcılar herhangi bir kısa mesajın tonunu profesyonelden konuşmaya kadar birçok formatta optimize edebilir. Bu nedenle hem resmi yazışmaların hem de günlük sohbetlerin iletişim kalitesi mükemmel hale gelir. Samsung klavyesindeki yerleşik yapay zeka desteği, kültürel ve dil engellerini aşıyor ve mesajları gerçek zamanlı olarak 13 dile çevirerek kullanıcıların daha etkili iletişim kurmasını sağlıyor.2 tercüme edebilir.
  • Fotoğraf asistanı: Yapay zeka destekli cihazlar, yaratıcı düzenleme sayesinde, çekimi daha da mükemmel hale getirmek için fotoğraflardaki nesneleri yeni bir düzende kolayca yeniden boyutlandırabilir, konumlandırabilir veya hizalayabilir. Düzenleme önerileriyle, istenmeyen gölgeleri ve ışık yansımalarını otomatik olarak kaldırarak herhangi bir fotoğrafı her zamankinden daha hızlı ve daha kolay geliştirebilirsiniz.
  • Aramak için Çevreyi Google’da arayın: Kullanıcılar, ekranda görüntülenen herhangi bir şeyi, uygulama değiştirmeden, parmak uçlarıyla etrafına bir daire çizerek arayabilir. Bu, sosyal medya gönderilerinde görülen herhangi bir şeyin aranmasını mümkün kılar. Ana ekran tuşuna uzun basıp görselin etrafına daire çizerek arama yaparak istediğiniz ürün hakkında anında faydalı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Genel AI destekli sonuçlar, kullanıcının konumuna göre sağlanır.

Sunulan widget, AI özelliklerine ek olarak Galaxy S24 serisinin gelişmiş kamera araçlarını da tanıtıyor. İzleyen kullanıcının bakış açısından çekilen ilgi çekici eğitim videoları ile Nightography Zoom özelliğini kullanarak gece uzaktan net, parlak fotoğraflar çekmeyi öğrenebilir, Super Steady özelliği ile yüksek hızda hareket eden nesnelerin sabit videolarını kaydedebilir ve Portre modunda etkileyici portreler ve selfie’ler. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber