Cumartesi, Temmuz 27

Slack hakkında şaşırtıcı bir bilgi ortaya çıktı

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Daha da kötüsü, kuruluşunuzun Slack yöneticisinden (İK vb.) şirkete e-posta göndererek bunu durdurmasını istemeniz gerekecektir. Yani bilgi ve mesaj paylaşımını kendiniz kapatamazsınız. AI eğitim verileri bazen bilgilerinizin istemeden bu şekilde paylaşılmasına neden olabilir.

DuckBill Group yöneticilerinden Corey Quinn, bu politikayı şirketin Gizlilik Politikası’nda yer alan bir teknik incelemede not etti ve bunu verileriniz üzerinde paylaştı. Yanıt şirketten geldi.

Bilgilerin yapay zeka eğitimi için kullanılmasını istemiyorsanız tek yapmanız gereken mesaj göndermek. Şirket yanıtında şunları söyledi: “Bu özelliği devre dışı bırakmak için lütfen kuruluşunuzdan veya çalışma alanı sahiplerinden, küresel Slack modelini devre dışı bırakma talebiyle iş/kuruluşun çalışma alanı URL’siyle birlikte [email protected] adresinden Müşteri Deneyimi ekibimizle iletişime geçmelerini isteyin. “. “Talebinizi işleme koyacağız ve çıkış süreci tamamlandıktan sonra yanıt vereceğiz.”

Şirket, Quinn’in X hakkındaki mesajına yanıt verdi: “Açıklamak gerekirse, şirketin kanal ve emoji önerileri ve arama sonuçları gibi şeyler için platform düzeyinde makine öğrenimi modelleri var.” Yapay zeka eğitimi son yıllarda daha popüler hale geldiğinden Salesforce’a ait şirketin bu bilgiyi ne kadar süre önce sakladığı belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber