Güncel Haberler

Star Wars Outlawsın tarihi resmiyet kazandı

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Fallen Order ile başlayıp Survivor ile devam eden Star Wars Jedi serisi, son yılların en başarılı oyunları arasında yer alıyor ve Star Wars hayranlarına büyük keyif yaşattı. Ancak Star Wars hayranları oyun açısından Jedi serisiyle yetinmek zorunda kalmayacak. Çünkü çok yakında bir açık dünya Star Wars oyunu çıkacak.

Star Wars Outlaws isimli bu yeni oyun için heyecanlı bekleyiş devam ederken, oyun için yeni bir fragman yayınlandı. Bu yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte oyunun çıkış tarihi de resmileşti. Merakla beklenen yeni Star Wars oyunu 30 Ağustos’ta çıkacak.

Açık dünyada geçen ilk Star Wars oyunu olarak dikkat çeken Star Wars Outlaws, oyun dünyasının önemli stüdyolarından biri olan Ubisoft tarafından geliştirildi. Oyunun yayınladığı bu yeni fragman Outlaws’ın hikayesine odaklanıyor.

Star Wars: Outlaws, Empire Strikes Back ile Jedi’ın Dönüşü arasında geçiyor. Oyuncular, Kay Vess adlı bir suçluyu kontrol ederek Star Wars evreninde bir maceraya atılacaklar. Bu geniş açık dünyada oyuncuların farklı gezegenleri keşfederek yepyeni dünyalara girebilecekleri söyleniyor. Doğal olarak filmlerden ve dizilerden tanıdığımız gezegenler de bu maceranın bir parçası olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu