Cuma, Temmuz 26

vivo S19 Pro, çıkışına günler kala tüm detaylarıyla görüldü

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Dolayısıyla vivo S19 ve S19 Pro’nun çıkış tarihleri ​​netlik kazandı. Biz bu lansman etkinliğini beklerken telefon sızıntıları birikmeye devam ediyor. Henüz birkaç gün önce TENAA’dan sertifika alan bu iki telefon, dün yeni bir sızıntıya konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte artık her iki telefonun da tüm detaylarıyla görüldüğünü söyleyebiliriz. Çünkü her iki telefonun da hem görselleri hem de teknik özellikleri sızdırıldı.

Geekbench veritabanındaki bilgiler, vivo S19 Pro’nun büyük olasılıkla Dimensity 9200+ yonga seti tarafından destekleneceğini gösterdi. Bu bilgi dünkü sızıntıyla doğrulandı. Pro modeli Dimensity 9200+ yonga setini kullanıyor. Standart modelin yonga seti Snapdragon 7 Gen 3’tür.
vivo S19, 6,78 inç OLED ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü 1,5K’dır. Aslında Pro modeli de aynı özelliklere sahip ancak standart modelden farklı olarak kavisli bir ekran kullanıyor. Standart model 6000 mAh bataryaya sahiptir. Pro modelinde yerini 5500 mAh batarya alıyor. Her iki pilin şarj hızı %80’dir.

Vivo daha önce telefonların kamera özelliklerini doğrudan paylaşmıştı. S19 serisinin ana arka kamera lensi 50 megapiksel Sony IMX921 sensörünü kullanacak. Buna 50 megapiksel telefoto lens eşlik edecek. Sony IMX816 sensörünü kullanan bu telefoto kamera, 50x dijital yakınlaştırma fonksiyonuna sahip. Son olarak selfie kamerasında da 50 megapiksel lens kullanılacağı açıklandı.

Öte yandan şu ana kadar sızdırılan görüntüler, vivo S19 ve S19 Pro’nun, vivo S serisindeki diğer modellere kıyasla farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber