Cumartesi, Temmuz 27

Yapay zeka destekli arama sonuçlarına hazır olun

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Google’ın üretken yapay zeka teknolojisiyle oluşturulan bu bölüm, yalnızca Arama Laboratuvarları platformunda Arama Üretken Deneyimini (SGE) seçtiğinizde göründü.

Google, “ABD arama trafiğinin küçük bir yüzdesine” yapay zeka tabanlı yanıtlar eklemeye başladı. Bu nedenle, henüz açmamış olsanız bile Google’ın yapay zeka tarafından oluşturulan deneysel bölümünden gerçekten yararlanabilirsiniz.

Şirket, rakip ChatGPT Bard’a (şimdi Gemini) erişim açıldıktan kısa bir süre sonra, geçen yıl Mayıs ayında I/O geliştirici konferansında SGE’yi tanıttı.

Kasım ayı itibarıyla özellik, İngilizce’den daha fazla dilin bulunduğu 120 ülkede kullanıma sunuldu. Search Engine Land, şirketin yapay zeka destekli bu deneyimi herkese göstermeye başlayacağını söylüyor.

Görünüşe göre şirket bu testleri daha fazla kişiden, özellikle de özelliği etkinleştirmemeyi tercih edenlerden geri bildirim almak istediği için yürütüyor. Bu şekilde, üretken yapay zekanın teknoloji konusunda bilgili olmayan veya üretken yapay zekayı daha az önemseyen kişilere nasıl hizmet edebileceği konusunda daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber