Cumartesi, Temmuz 27

Yeni NXTPAPER teknolojilerini CES 2024te duyurdu

Göz konforuna yönelik üç yıllık taahhüt, canlı görüntüleri, canlı renkleri, derin kontrastı ve doğal hareketi korurken zararlı mavi ışığı %61’e kadar filtreleyen bir göz bakımı teknolojisi olan TCL NXTPAPER ile sonuçlandı.

2024 yılında TCL, bu yenilikçi teknolojiyi daha önceki tüm avantajlarını korurken yeni boyutlara taşıyan TCL NXTPAPER 3.0’ın geliştirilmiş versiyonunu da piyasaya sürdü. Kullanıcılar düşünülerek tasarlanan TCL 3.0, TCL’nin bir dizi donanım ve yazılım yükseltmesiyle genel dijital görüntüleme deneyimini yeni bir düzeye taşıma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

3.0 ile kullanılan yeni Dairesel Polarize Işık (CPL) ekranlar, doğal ışığın “emisyon-yansıma-kırılma” yolunu simüle ediyor. Bu, doğal ışıkta kitap okumaya benzer bir izleme deneyimi yaratır ve daha fazla izleme konforu için ekranın kağıt görünümünü daha da geliştirir.

Tüm senaryolarda titreşimsiz bir görüntüleme deneyimi sağlayan ve böylece göz yorgunluğunu azaltan DC Karartma teknolojisinin entegrasyonuyla daha fazla kullanıcı konforu sağlanır. Yazılım açısından bakıldığında TCL, daha sağlıklı dijital izleme alışkanlıklarını teşvik etmek için tasarlanmış özellikler sunar.

TCL 3.0, dijital cihazların kullanımına ilişkin uzman tavsiyeleri doğrultusunda ekran süresinde kesinti yapılmasını teşvik etmek veya düşük ışık koşullarını değiştirmek için kullanıcılara kişiselleştirilmiş hatırlatıcılar sağlayabilen bir göz bakımı asistanını içeriyor.
5G gücünü, konforunu ve erişilebilirliğini yeniden tanımlıyoruz

Dijital konforu sofistike tasarımla birleştirme yolunda önemli bir adım atan TCL, CES 2024’te ABD pazarına yönelik TCL NXTPAPER 14 Pro ve TAB 10 NXTPAPER 5G tabletlerini tanıttı.

Göz sağlığından ödün vermeden güçlü işlevsellik arayanlar için titizlikle hazırlanan TCL 14 Pro, benzersiz görsel konforla birleşen yüksek performansın zirvesi olarak dikkat çekiyor. TCL NXTPAPER 3.0 teknolojisinin gelişmiş özelliklerine sahip bu tablet, CPL ve DC karartmayla sürükleyici ve göze hoş gelen bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Tablet tasarımı ve işlevselliğinde yeni bir standart belirleyen TCL NXTPAPER 14 Pro, artık kağıt üzerinde okuma rahatlığını ve siyah beyaz kullanıcı arayüzünün klasik estetiğini sunan güncellenmiş 3’ü 1 arada VersaView kullanıcı arayüzüne sahip.

Bu yenilikçi özellik, e-okuyucu ihtiyacını ortadan kaldırır. Ayrıca, entegre yazılım-donanım teknolojisine sahip sezgisel kullanıcı arayüzü, özel bir tuş aracılığıyla standart tablet modu ile renkli kağıt veya mürekkepli kağıt modları arasında sorunsuz geçiş yapılmasına olanak tanıyarak size her iki dünyanın da en iyisini sunar. kullanıcıların parmaklarının ucuna getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber