Cumartesi, Temmuz 27

Zarif kamerasıyla her anınıza eşlik ediyor

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

İnce ve hafif tasarımıyla göz dolduran bu ürün, aynı zamanda türünün ilk örneği olan Süper Hafif Titanyum fermuarıyla daha fazla güç ve dayanıklılık açısından farkını ortaya koyuyor.

Pil, ekran ve kullanıcı deneyimi gibi önemli iyileştirmelerle sektör kriterlerini yeniden şekillendiren Magic V2, birinci sınıf teknolojinin sonucu olarak değerlendirildi.

Sihirli V2, 231 gr. Ağırlığı ve katlandığında yalnızca 9,9 mm’lik ince şekliyle sektörün hücum orta saha oyuncusu olarak yerini aldı.

Ortalama 2,72 mm kalınlığa sahip yeni nesil çift silikon-karbon bataryaya sahip HONOR Magic V2, ince ve hafif katlanabilir amiral gemisi gövdesinde 5.000 mAh’a kadar yüksek kapasite sunarken, Süper Hafif Titanyum Menteşe ile menteşe mekanizmasına sağlamlık sağlıyor. türünün ilk örneği olan teknoloji ona direniş biçimleri kazandırdı. Fermuarın 400.000’den fazla katlanmaya karşı dayanıklı olmasını sağlayan bu teknoloji, SGS’nin güvenilir dayanıklılık sertifikasıyla birlikte, günde 100 kez katlandığında on yıla kadar kullanım ömrünü garanti ediyor.

50 MP (f/1.9) ana kamera, 50 MP (f/2.0) ultra geniş kamera ve 20 MP (f/2.4) telefoto lensten oluşan üçlü arka kamerayla donatılan HONOR Magic V2, iki adet 16 MP’lik kameraya sahip. Arkada (f/f) kameralar. Çift ön kamera kurulumu desteklenir. /2.2).

3840Hz PWM Dimming teknolojisini de destekleyen HONOR Magic V2, göz yorgunluğunu en aza indiriyor ve uzun süreli kullanımlarda bile kullanıcıya rahat görüntüleme sağlıyor.

Parallel Space’i ilk kez destekleyen HONOR Magic V2, iş ve yaşam verilerinizi ayrı ayrı saklamanıza ve bunları güvenli bir şekilde izole etmenize de olanak tanıyor. Katlanabilir telefonun üzerine ikinci bir telefon yerleştirilmiş gibi çift alanlı uygulamaları bağımsız ve paralel olarak çalıştırmanıza olanak tanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber