Perşembe, Eylül 19

OPPO, IJCAI 2024’te Yenilikçi Yapay Zeka Yeniliklerini Sergileyerek Telefonların Geleceğini Şekillendiriyor – TEKNOLOJİ

Yapay zekaya ilişkin prestijli akademik konferans IJCAI 2024, 3 Ağustos’ta başladı. Bu yıl, OPPO Yapay Zeka Merkezi’nin yeni araştırma makalesi resmi olarak IJCAI 2024 etkinliği için seçildi. Ayrıca OPPO, etkinlik sırasında çeşitli yenilikleri ve son teknoloji yapay zeka özelliklerini sundu. Yenilikçi Zero-shot çerçevesi, metinden video oluşturmada yeni bir devrim getiriyor IJCAI 2024 konferansında, OPPO Yapay Zeka Merkezi’nin, OPPO’nun teknolojik uzmanlığını vurgulayan ve yapay zeka alanındaki sürekli ilerlemesini bir kez daha gösteren en son araştırma makalesi “Sıfır Jerton Kontrollü Poz ve Yüksek Kaliteli Karakter Animasyonu” sunuldu. OPPO Yapay Zeka Merkezi, I2V (videodan görüntüye) alanında en yaygın sorunlar olan tutarsız karakter görünümünün ve zayıf ayrıntı korumasının üstesinden gelmek için PoseAnimate adlı yenilikçi bir sıfır atışlı I2V çerçevesini tanıttı. Sahne içeriğinin tutarlılığını korurken animasyon hareketlerini kontrol etmek için poz bilgilerini kullanan PoseAnimate, hedeflerine üç ana modül aracılığıyla ulaşır:

  • Poz Duyarlı Kontrol Modülü (PACM): Birden fazla poz ipucunu metin yerleştirme bilgilerine entegre ederek karakterle ilgili olmayan içeriği korur ve doğru hareket hizalamasını sağlar.
  • Çift Tutarlılık Dikkat Modülü (DCAM): Zamansal tutarlılığı artırır, karakter kimliğini ve ayrıntılı arka plan ayrıntılarını korur.
  • Maske Odaklı Ayrıştırma Modülü (MGDM): Karakterleri arka plandan ayırarak üretilen videoların kalitesini artırır.

Etkinlik sırasında OPPO, karakter pozlarının hizalanmasını ve yumuşak geçişlerini sağlamak için Poz Hizalama Geçiş Algoritması yöntemini de sundu. Deneysel sonuçlar, PoseAnimate’in karakter tutarlılığı ve ayrıntı doğruluğu açısından mevcut gelişmiş eğitim yöntemlerinden önemli ölçüde daha iyi performans gösterdiğini ve oluşturulan animasyonlar arasında yüksek zamansal tutarlılığı koruduğunu gösterdi. OPPO Yapay Zeka Merkezi Doktoru. Yang Zhenyu, IJCAI 2024 konferansında “Akıllı Telefonlar için Üretken Yapay Zeka: OPPO’nun Zorlukları, Fırsatları ve Uygulamaları” konulu bir sunum yaptı. Dr. Yang, OPPO’nun uygulama deneyimlerini yapay zeka endüstrisi ortakları ve Yapay Zeka Akademisi topluluğuyla paylaşarak küresel keşfe katkıda bulundu. yeni nesil akıllı telefonların yapay zeka teknolojisini nasıl bilinçli ve verimli bir şekilde entegre edebileceğini gösteriyor. OPPO, üretken yapay zeka teknolojisinin uygulanmasını hızlandırarak yapay zeka telefonlarında yeni bir çağ başlatıyor Üretken yapay zeka teknolojisinin hızla gelişmesiyle birlikte akıllı telefon endüstrisi, yapay zekalı telefonlarda yeni bir döneme giriyor. Küresel bir lider olarak OPPO, en yeni yapay zeka teknolojisini ürünlerine entegre etmeye ve kullanıcılara daha akıllı ve daha konforlu bir mobil yaşam deneyimi sunmaya kararlıdır. Bu yıl OPPO, Find X7 ve Reno12 serisi yapay zeka telefonlarını piyasaya sürerek mobil yapay zeka konusundaki derin anlayışını gösterdi. Aynı zamanda OPPO, bu yıl yaklaşık 50 milyon kullanıcıya üretken yapay zeka yetenekleri sunmayı ve yapay zeka telefonlarının küresel yayılımını hızlandırmayı hedefliyor. Gerçek bir AI akıllı telefonun yalnızca bir donanım geliştirmesi değil, aynı zamanda kullanıcı deneyiminde devrim niteliğinde bir atılım olduğunu iddia eden OPPO, bu amacına ulaşmak için bir Yapay Zeka Merkezi oluşturdu ve Google, Microsoft ve MediaTek gibi dünyanın önde gelen teknoloji şirketleriyle iş birliği yaptı. Mobil cihazlarda yenilikçi yapay zeka uygulamalarını sürdürmek için hibrit (cihaz içi ve bulut) mobil yapay zeka teknolojilerini araştırmaya kararlı olan OPPO, uluslararası yapay zeka konferanslarına katılarak en son yapay zeka araştırma sonuçlarını paylaşıyor ve yakın iletişimi sürdürerek sektörün gelişim yönünü destekliyor. AI Akademisi topluluğu. Kullanıcı odaklılığı ön planda tutan ve sürekli olarak yapay zeka teknolojisinin yenilikçi uygulamalarını araştıran OPPO, kullanıcılara en iyi yapay zekalı telefon deneyimini sunmayı hedefliyor. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber