Cumartesi, Temmuz 27

Apex Legends: Breakout Yayınlandı! – TEKNOLOJİ

Yeni Legends güncellemeleri, sıralamalı mücadeleler, yeni ödüller ve daha fazlasıyla Apex Legends: Breakout, rekabette yeni bir çağa işaret ediyor.

2019’da çıkış yaptıktan sonra Apex EfsaneleriBeş yıllık sürekli büyüme ve dünya çapında 130 milyondan fazla oyuncunun bu arenada buluşmasının ardından rekabetçi FPS oyunları arasında önemli bir yer edindi.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment, çok sevilen FPS ve Battle Royale oyununun beşinci yıldönümünü Apex Legends: Breakout’un konsol ve PC’de piyasaya sürülmesiyle kutluyor ve büyük rekabetin yeni çağını başlatıyor. Başlangıcından bu yana oyunun kurallarını değiştiren bu harika sezonda, Apex Legends: Çıkış Yeni Efsane Takviyelerine ek olarak, Dereceli deneyiminde deneyimli oyuncuların tanıdık bulacağı, daha sorunsuz eşleştirme de dahil olmak üzere yenilikler var.

Respawn, son beş yılda her yeniliğin, evrimin ve sezonluk lansmanın ön saflarında yer alan tutkulu topluluğuyla Apex Legends deneyimini geliştirmeye devam etti. Özel olarak tasarlanmış Efsanelerin listesi 24’e çıktı, oyuncular beş devasa ve dinamik haritada rekabet edebildi ve kendi stratejilerini oluşturmaları için sayısız silah ve yeni özellikler sunuldu. Karışık Bant sayesinde oyuncular, çeşitli benzersiz oyun modları ve konseptlerini deneyen sınırlı süreli etkinliklere katılabildiler. Apex EfsaneleriRespawn’ın ikonik Titanfall evreninde geçen derin hikayesi, Outlands’den hikayeler video serisi ve son dört bölüm Kodu öldür Mini diziyle oyunculara yayınlandı.

Apex Legends: Çıkış

Apex Legends: Çıkış2019’da oyunculara, her bir Efsanenin zırhını ve yeteneklerini bir maçtaki eylemlerine göre geliştiren Efsane Yükseltmeleriyle tanıtılıyor. Oyuncular bir maçta seviye atladıkça Efsaneleri için oyun tarzlarına ve savaş ihtiyaçlarına uygun beceri yükseltmelerini seçebilirler. Dereceli mod, bu sezon mücadeleyi teşvik eden yüksek riskli, yüksek ödüllü bir sisteme geçiyor. Oyuncular bir maçta öldürme, maç sıralaması ve daha üst sıradaki takımları yenme bonuslarıyla Sıralama Puanları (RP) biriktirebilirler. Breakout’taki bu yeni yapıda adaleti sağlamak için tüm oyuncuların liderlik tablosundaki ilerlemesi 1RP’den itibaren sıfırlanıyor.

Sezon boyunca oyuncular, sezonun geri kalanında yeni bir Efsane ücretsiz olarak oynanabilir hale geldiğinde sürüm ödülleri de kazanabilecekler. Bu efsaneler Fuse, Seer, Rampart, Mad Maggie, Loba ve Valkyrie’dir ve her biri oyuncuların bu efsanelerin kilidini kalıcı olarak açmak için tamamlaması gereken benzersiz zorluklar içerir.

5. yıl dönümü toplama etkinliğinin bir parçası olarak oyuncular, 10 takımın önceden belirlenmiş İlgi Çekici Noktalara (POI’ler) girdiği, tam donanımlı silahlara sahip ve aksiyona hazır düşman ekiplerinin yanı sıra hızlı tempolu, sınırlı süreli bir mod olan Straight Shot’a katılacak. Straight Shot ayrıca daha hızlı ring turları, daha küçük bir harita ve lobiyi ziyaret etmek zorunda kalmadan yeniden sıraya girme yeteneği ile hızlı tempolu bir savaş deneyimi sunacak.

Geçtiğimiz sezon oyuncular Apex Efsaneleriİnsanların istedikleri zaman, istedikleri yerde kaydolmalarına olanak sağlamak için çapraz ilerleme tanıtıldı. Breakout’ta artık Xbox Series X|S ve PlayStation 5’teki oyuncular bunu yapabilir Apex EfsaneleriOyunu 120 FPS’de deneyimleyerek görsel doğruluğu ve aksiyon hissini daha iyi deneyimleyebilecekler. PlayStation 5 DualSense kablosuz kontrol cihazı için dokunsal ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi yeni kontrol cihazı geliştirmeleri de oyuna eklendi.

Apex Legends: Breakout artık EA uygulaması ve Steam aracılığıyla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için mevcut. Apex Legends hakkında daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Apex Legends sosyal medya hesapları için Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip edebilirsiniz.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber