Cumartesi, Temmuz 27

Silent Hill 2 Remake videosu hakkında bomba açıklamalar geldi

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Piotr Babieno bir röportajda Silent Hill 2 Remake videosuna yönelik eleştirileri anladığını itiraf etti.

Videonun Konami tarafından hazırlandığını ve oyunun ruhunu yansıtmadığını vurguladı. Babieno açıklamasında şunları söyledi: “İşin pazarlama kısmından biz sorumlu değiliz, ortağımız Konami sorumlu. Bu video ne geçmişin ruhunu (yani orijinal oyunun) ne de üzerinde çalıştığımız projenin ruhunu yansıtmaktadır. 22 yıl önce ortaya çıkan romantik vizyonu ve gerilim dolu atmosferi yansıtmaya çalışıyoruz. “Oyuncuların gerçek oyunu ve oynanışı gördüklerinde bunu farklı değerlendireceklerini düşünüyoruz” dedi.

Bloober Ekibi Başkanı da serinin hayranlarından umut dolu mesajlar aldığını belirterek, “Silent Hill 2 Remake’te Unreal Engine 5’in tüm özelliklerini kullandığımızdan emin olabilirsiniz” diyerek endişeli oyunculara güven verdi. grafiklerle ilgili.

Silent Hill serisi için 2024 yılında büyük gelişmeler yaşanacak. Konami’den Motoi Okamoto, Famitsu’ya şunları söyledi: “Silent Hill serisini hem oyunlarla hem de diğer projelerle genişletmeye devam edeceğiz. Ascension kasım ayından bu yana aktif. Seriyi oyunlarla geliştireceğiz.” Bu sene de sorunsuz ilerliyoruz ancak oyunculardan biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

Motoi Okamoto’nun bahsettiği oyunlar yeni yeniden yapımlar olabilir. Konami, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı mali raporunda SH serisinin yeniden yapımı üzerinde çalıştığını belirtmişti. Bu durum SH 1, 3 veya 4’teki The Room adlı oyunun remake olarak geleceği iddialarını gündeme getirdi. Team Silent’tan bazı kişilerin yeni yeniden yapım projelerine danışmanlık yaptığına dair söylentiler dolaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber