Cumartesi, Temmuz 27

BİM’e Philips airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik

Yağ tüketimini azaltmak, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için ideal bir seçenek olan air fritözler arasında Philips marka ürünler, air fritöz satın alanların ilk tercihleri ​​arasında yer alıyor. Philips fritözler arasında en çok büyük kapasiteli modeller dikkat çekiyor. Philips XXL hava fritöz modeli de bunlardan biri!

Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden BİM’de 16 Şubat Cuma gününden itibaren satışa sunulacak Philips Airfryer, alışveriş severlerin radarına çoktan girdi! Güncel BİM kataloğunda yer alan ucuz Philips Airfryer’ın temel özellikleri nelerdir, kullanıcılar memnun mu gibi soruların yanıtlarına yer verdiğimiz bu içeriğimizde, ürünün detaylı incelemesini gerçekleştirdik. Detaylar burada!

Bu içerik marka işbirliklerini içermektedir.

Daha önce 16 Şubat 2024 tarihli BİM Güncel indirim kataloğunu açıklamıştık!

Kataloğun en sürpriz ürünlerinden biri de Philips Airfryer oldu!


Piyasada hava fritözü üreten pek çok marka bulunsa da Philips hava fritözleri kullanıcıların ilk tercihleri ​​arasında yer alıyor. Kullanıcı memnuniyeti açısından ilk sıralarda yer alan Philips fritözlerden geniş ailelere uygun XXL HD9650/90 modeli, bu haftaki BİM aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Cihazın BİM kataloğuna dahil edilmesinin ardından özellikleri büyük merak konusu oldu. Cihazın teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırıp bu içeriğimizde bir araya getirdik. Bu cihazı yakından tanıyoruz; Alınıp alınmayacağına birlikte karar verelim!

Philips HD9650/90 Airfryer XXL fritözün teknik özellikleri


İsimsiz tasarım - 2024-02-16T142310.515

Philips HD9650/90 Airfryer XXL fritözün özellikleri arasında dijital dokunmatik panel öne çıkıyor. Philips fritözün son derece pratik ve konforlu kullanımını sağlayan dijital panel, tüketicilere pişirme tercihlerini ifade etme olanağı sunuyor. Bu sayede et, balık, tavuk gibi farklı yiyeceklerin pişirilmesine uygun programların seçilmesi mümkündür. Ayrıca dijital panel; Ayrıca sıcaklık seviyesi, ön ısıtma, pişirme süresi ve yemeği sıcak tutma gibi fonksiyonel özellikler de sunuyor. Philips hava fritözünün dikkat çeken bir diğer özelliği de Rapid Air teknolojisinin kullanılmasıdır. 7 kat daha hızlı sıcak hava akışı sunan bu teknoloji, pişirme işleminin kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor. Philips hava fritözünün önemli özelliklerinden biri de Yağ Giderme teknolojisini desteklemesidir. Bu teknoloji sayesinde gıdalardaki fazla yağlar kolaylıkla ayrıştırılabilmektedir. Yiyeceklerdeki fazla yağı ortadan kaldırarak dışı çıtır, içi yumuşak yiyecekler pişirebilirsiniz. Philips HD9650/90 Airfryer XXL fritöz çıkarılabilir parçalardan oluşur. Bu sayede her parça kolaylıkla çıkarılıp yıkanabilir. Philips fritöz, XXL boyutları sayesinde 7,3 litrelik geniş bir kapasite sunuyor. Ürünün ağırlığı 1,4 kg’dır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Pratik ve çok güzel bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.”

  • “Çok güzel, çok kullanışlı. Aldığıma çok memnunum.”

  • “Cipsler çok lezzetli. Yağsız cips yiyip sağlıklı kalabilmek benim için harika.”

  • “Gerçekten söylendiği kadar güzel. Bir arkadaşımın evinde gördüm ve bu şekilde aldım. Aldığımda indirimdeydi. Philips kalitesinin kanıtı. Kullanışlı, hızlı ve lezzetli sonuçlar veriyor.”

Ürünü keşfedin

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber