Cuma, Temmuz 26

Bütçelere uygun olarak tasarlanan en yeni P ve S serisi monitörlerini tanıttı

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Gün boyu konfor ve kolay bağlantı isteyen profesyoneller için Dell 27/24 USB-C Hub Monitörler (P2725HE/P2425HE/P2425E), kapsamlı bağlantı seçeneklerinin yanı sıra göz konforu için gelişmiş özellikler sunar.

Öne Çıkanlar

Geliştirilmiş Üretkenlik: Ultra ince çerçeveli ekranda 100 Hz yenileme hızı, renk tutarlılığı ve akıcı görüntüleme deneyimi için IPS teknolojisine sahip FHD/WUXGA (1920×1200) çözünürlük.

Rahat İzleme: Görsel konfor için 4 yıldızlı TUV Rheinland® sertifikasına sahip kullanıcılar, göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olmak için zararlı mavi ışığı %35 veya daha aza indiren ComfortView Plus geliştirmesinden ve ayrıca 1500° kamerayla canlı ve titreşimsiz net görüntülerden yararlanabilir. :1 kontrast oranı ve %99 sRGB renk kapsamı.

Geniş Bağlantı Seçenekleri: Kablolu Ethernet bağlantısı için RJ45 ile kablo karmaşasını azaltmak için tek kablolu USB-C çözümü (90 W’a kadar güç dağıtımı). Kapsamlı bağlantı seçenekleriyle çeşitli cihazlara kolay bağlantı. Çevre birimlerine daha kolay bağlantı ve hızlı şarj için USB-C bağlantı noktası.

Kullanışlı Tasarım: Alt kasadaki sezgisel olarak tasarlanmış hızlı erişim yuvaları, harici cihazlara kolay bağlantıya veya ses için isteğe bağlı takılabilir bir ses çubuğunun (ayrı olarak satılır) kurulumuna olanak tanır. İki yöne eğme, döndürme ve döndürme fonksiyonlarına sahip yüksekliği ayarlanabilen stand, kişiye özel kullanım imkanı sunuyor.

Her ihtiyacı karşılayacak çok yönlü özellikler

Dell ayrıca kesintisiz ve üretken bir iş gününden yararlanmak isteyen basit, anlaşılır ve görev odaklı profesyonellere yönelik 27/24/22 monitörleri (P2725H/P2425H/P2425/P2225H) de piyasaya sürüyor. Bu monitörlerde USB-C bağlantı noktası yoktur.

Günlük kullanım için modern tasarıma ve çok yönlü özelliklere ve yaşam tarzı ihtiyaçlarına yönelik konfora sahip yeni l 24/27 S serisi monitörlerle (S2425H/HS, S2725H/HS/DS) tanışın. Bu S Serisi monitörler, günlük eğlence ve kullanılabilirlik özelliklerine yönelik etkileyici görüntü performansını ve ses geliştirmelerini çarpıcı bir tasarımda birleştirerek Dell’in kullanıcıların ev ofis ve eğlence sistemlerini yükseltme ve iyileştirme konusundaki kararlılığını gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber