Güncel Haberler

Fiyatı 4 bin 165 TL’ye düştü! Çok satan Greenote dikey süpürge günün fırsat ürünü oldu

Evinizin her köşesine kolayca ulaşmanızı sağlayacak, şık ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan kaliteli ve dayanıklı dik süpürge ile ev temizliği artık çok daha kolay ve eğlenceli! Eğer böyle bir elektrikli süpürgeye ihtiyacınız varsa yalnızca Amazon’da geçtiğimiz ay 1000 adetten fazla satılan Greenote GSC60 kablosuz elektrikli süpürge indirimini kaçırmamalısınız.

Geçen ay yalnızca Amazon’da 1000’den fazla ürün satıldı: Greenote GSC60 33KPa kablosuz elektrikli süpürge, 10’u 1 arada çok aksesuarlı elektrikli süpürge


  • Greenote GSC60 akülü elektrikli süpürge; Eşi görülmemiş 33kPa siklonik emiş gücüne ulaşan yükseltilmiş 480W fırçasız motora sahiptir.

  • Her türlü zemindeki kir, toz, evcil hayvan tüyü ve lekeleri kolaylıkla temizler.

  • Maksimum sürekli çalışma süresi 40 dakikadır, bu da onu büyük işler ve tüm evin temizliği için ideal ilk tercih haline getirir. 2,5 saatte tamamen şarj oluyor. Pil tek tuşla çıkarılabilir ve değiştirilebilir.

  • Ultra net LED ekran sayesinde kablosuz elektrikli süpürgenin çalışma durumunu ve kalan şarjını gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz.

  • Torbasız elektrikli süpürgenin ana gövdesi yalnızca 1,2 kg ağırlığındadır.

  • Yumuşak ve sert kıllara sahip döner bir fırça ile tarak dişlerine sahip motorlu bir fırçayı birleştirir; bu, saç ve evcil hayvan tüyleri için havalandırma kanallarına daha iyi erişim sağlar ve dolaşmayı etkili bir şekilde azaltır.

  • 5 katmanlı filtre sistemi sayesinde 0,3 μm’den küçük ince tozların %99’u, bakteriler ve toz akarları giderilir.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Öncelikle ürünümün ilk geldiğindeki görünümünü çok beğendim. Aksesuar çeşitliliği güzel. Aksesuarları takıp çıkarmak kolay. Duvara asmak için aparatının olması onu daha da eğlenceli hale getirdi. kullanışlı. Sadece kullanmaya başladığımda E5 hatası verdi, süpürgede sorun var sandım ama tüm püskürtme uçlarını denedikten sonra sadece uzatma borusunu taktığımda E5 hatası verdi.” Farkettim. Kullanım kılavuzundaki QR kodu kullanarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Teşekkür ederim, hemen cevap verdiler ve durumu açıklayan bir e-postanın ardından bana yeni uzatma tüpünü göndereceklerini söylediler. Ve ürün dün elime ulaştı. Ürün yurt dışından geldiği için biraz geç elime ulaştı müşteri hizmetleri de çok iyi Yedek filtresinin olması ve yıkanabilir olması da uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır… 130 m2’lik bir evi günde rahatlıkla temizleyebilirim. Evin genel temizliği için yeterli olmayabilir ama geri kalanı için her zaman mevcut olduğunu söyleyebilirim. Satıcıya her şey için teşekkür ediyorum, umarım performansı düşmez.”

  • “Doldurmayı kesinlikle beğeneceksiniz. Bence en güzel yanı kılların fırçaya sıkışmaması. Ayrıca başlığın hareket kabiliyeti mükemmel, istediğiniz her hareketi yapabilecek ergonomiye sahip. İnanılmaz hafif, 7 yaşında bir kızım var, teleskopik boru sayesinde kısa sürede tüm evin etrafını bile dolaşabiliyor, evi süpürebiliyor.” Artık bu bir oyun. Çöp konteyneri fazlasıyla yeterli ve pili çıkarıp şarj etmek çok basit. LED ışıklar çok iyi aydınlatır ve toz, saç vb.’yi giderir. Karanlık odadaki parkeyi döşemek o kadar eğlenceli bir iştir ki, yerden yüksek herhangi bir mobilyanın altında kolayca uzatılıp kısaltılabilir. LED ekranda kaç dakika kaldığını görmek ve seviyeyi ayarlamak çok güzel. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi, kaliteli görünüyor toz haznesi araç temizliği dışında pek kullanışlı değil. Harika filtreliyor ama temizlemesi biraz zor ve uzun süre dayanacağını düşünmüyorum. Umarım yenisini almak kolay olur. Pil cihaza bağlıyken şarj edilirken LED ekran her zaman şarj yüzdesini gösteriyor ve bu da şarjın daha uzun sürmesine neden oluyor. Ayrıca pilden gelen hafif bir çınlama sesi de duyabilirsiniz. Bu nedenle her zaman pili cihazdan çıkarıp şarj ediyorum, 3 saatten kısa sürede %100’e ulaşıyor. Pil %20’nin altına düştüğünde en düşük modda çekim gücü bir miktar azalır. Sık sık çalıştırıldığında kafa bazen kendi kendine düşer. Ayağınızla bastırıp yere bırakmanız gerekiyor. Greenote markası yukarıda anlattıklarımıza ek olarak müşteri memnuniyetine inanılmaz önem vermektedir. Bir sorununuz olduğunda hemen çözüm buluyorlar. Onlara Amazon’dan bir mesaj göndermeniz yeterli.

Ürünü keşfedin

Bu içerik 18 Haziran 2024 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu