Cumartesi, Temmuz 27

Galaxy Z Fold6 FE 2025e kalabilir

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Ancak son dönemde bunlara üçüncü bir model daha eklendi. Samsung’un Galaxy Z Fold6’nın daha düşük maliyetli bir versiyonunu piyasaya sürmeyi düşündüğü bildirildi. Galaxy Z Fold6 FE olarak adlandırılan bu modelin, Z Fold6’nın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra piyasaya sürülebileceğine dair söylentiler vardı. Ancak gelen son haberler Samsung’un bu FE modelini şimdilik rafa kaldırmış olabileceğini gösteriyor.

Güney Kore basınında yer alan haberlere göre Samsung, katlanabilir telefonları için FE modeli çıkarma fikrinden tamamen vazgeçmiş değil. Ancak şimdilik bu planını gelecek yıla erteledi. Bu da bir süredir gündemde olan Galaxy Z Fold6 FE’nin piyasaya sürülmeyeceği anlamına geliyor. Şirket bu serinin FE modellerini Galaxy Z Fold7 FE ile piyasaya sürebilir ancak açıkçası bu konuda spekülasyon yapmak için henüz çok erken. Çünkü bir yılda çok şey değişebilir.

Samsung’un bu yıl FE modelinden vazgeçmesinin nedeni ise üretilen prototiplerden pek memnun kalmamasıydı. Çinli üreticilerin benzer fiyat aralığında piyasaya sürdüğü katlanabilir telefonların Galaxy Z Fold6 FE’den daha üstün olacağını fark eden Samsung’un, planlarını 2025 yılına ertelediği söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber