Cumartesi, Temmuz 27

Girişim dünyası Take Off İstanbulda buluşacak

Bu yıl 43 ülkeden 1.252 girişimin başvurduğu zirveye yerli ve yabancı toplam 200 girişim katılacak. İstanbul’un girişimci ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirilmesini hedefleyen zirve, Tohum Öncesi, Erken Aşama ve Büyüme Aşamalarındaki startuplara ev sahipliği yapacak. Startup’lar ayrıca 100’den fazla yatırımcıyla tanışma ve fikirlerini ifade etme fırsatına da sahip olacak.

İstanbul’un teknoloji ve geleceğe odaklı sahnesine çıkmak; Yenilikçi fikirleri ve sektör trendlerini konu alan panelleriyle ilham veren konuşmacılarıyla dikkat çekiyor. Finalistlerin birincilik ödülü için yarıştığı sunumların da yer aldığı zirve, start-up’lara şirket olma ve uluslararası networking fırsatı ile girişimlerini başarı öyküsüne dönüştürme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda zirveye sponsor olan girişimci ve firmaların stantlarında farklı ürünleri deneme fırsatı bulacak ziyaretçileri heyecan verici içerikler bekliyor.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu etkinliğe kayıtlar online olarak yapılıyor. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi öncülüğünde 43 kurumun işbirliğiyle düzenlenen zirve, işletmelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber