Cumartesi, Temmuz 27

Instagram geçici olarak kapatılan hesap nasıl açılır? Instagram dondurulan hesap geri açma işlemleri!

En popüler fotoğraf ve video paylaşım platformlarından biri olan Instagram’da hesabı olan ve çeşitli sebeplerle hesabını donduran kişiler, dondurulan hesabın nasıl ve nereden tekrar açılacağının cevabını arıyor. Peki geçici olarak kapatılan Instagram hesabı nasıl açılır? Hesap yeniden açma işlemleri donduruldu!

Instagram kilit bağlantısını kullanarak Instagram hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz. Bunun için öncelikle bilgisayarınızdan Instagram’a giriş yapın ve Profili Düzenle’ye tıklayın. Daha sonra sağ bölmenin alt kısmında göreceğiniz “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayın. Bir sonraki ekranda hesabınızın neden kapatıldığı sorulacaktır. Herhangi bir sebep belirtip şifrenizi girerek hesabınızı kapatabilirsiniz.

DONDURULMUŞ HESAP KISITLAMA İŞLEMLERİ

Instagram’da aktif olarak vakit geçiren kullanıcılar birkaç nedenden dolayı hesaplarını dondurmak isteyebilir. Fikrinizi değiştirip tekrar açmak istediğinizde kullanıcı bulunamaması veya yanlış şifre gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Instagram hesabınızı kilitledikten sonra Instagram hesabınıza tekrar şifre girerek kilitleme işlemini tamamlayabilirsiniz ancak bu konuda bazı noktalar önemlidir.

Instagram hesabınıza tekrar giriş yapabilmek için 1 veya 2 gün beklemeniz gerekmektedir.

Bu süre içerisinde giriş yapmaya çalışırsanız “kullanıcı adı veya şifre hatalı” uyarısı alabilirsiniz. Paniğe yol açmaması gereken bu durumun nedeni, hesap dondurma işlemi devam ederken giriş işlemlerinin sistem tarafından tespit edilememesidir.

Yapmanız gereken 24-48 saat beklemek ve ardından tekrar giriş yapmayı denemek. Giriş yapmak için tarayıcınızdan Instagram adresinizi girebilir veya mobil cihazınızdan Instagram uygulamasını açabilirsiniz.

Kullanıcı adınız ve şifreniz doğru bir şekilde girildiğinde Instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Instagram'da geçici olarak kapatılan bir hesap nasıl açılır Instagram'da dondurulan bir hesap nasıl yeniden açılırUNUTULMUŞ KULLANICI BİLGİLERİNİN BULUNDUĞU INSTAGRAM HESABINI KURTARMA YÖNTEMLERİ

Instagram hesabımı kilitlediğimden ve tekrar açamadığımdan şikayetçi olan kullanıcılar, 1-2 gün sonra kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak hesaplarına erişebilirler; Ancak aradan uzun bir süre geçtikten sonra “Instagram’ı engelledim, şifremi unuttum” diyen çok sayıda kullanıcı var. Bu sorunu çözmek zaman alır. Hesabınızı kilitledikten uzun bir süre sonra tekrar giriş yapmayı denediğinizde, kilitlenen hesabın şifresini sıfırlayamazsınız. Kullanıcıların bu yöndeki talepleri oldukça fazla olduğu için Instagram çeşitli çözümler sunuyor.

“Instagram’ı engelledim ancak kullanıcı bulunamadı” hatası ve “Hesabımı dondurduktan sonra şifremi unuttum” sorunu da aynı yöntemle çözülebilir.

“Giriş yaparken sorun mu yaşıyorsunuz?” Çözüm süreci ekrana erişim ile başlar.

Kullanıcı adınızı girdikten sonra e-posta adresinize gönderilen bağlantı üzerinden adımları takip edin. Güvenlik için gerekli bilgiler şunlardır:

Instagram’da paylaşılan bir fotoğrafı göndermeniz istenir. Seçilen fotoğraf üzerinde kırpma, filtre uygulama gibi işlemlerin yapılmasına gerek yoktur.

Bu fotoğraf doğrultusunda Instagram, hesabı ve bilgileri inceliyor.

1 veya 2 gün süren bu sürecin sonucu e-posta yoluyla tarafınıza iletilmektedir.

Hesabın gerçek olup olmadığının tespiti için yine raw fotoğraf isteniyor.

Fotoğraf gönderildikten sonra Instagram ekibinin değerlendirmesi başlıyor.

Hesap incelemesi olumlu sonuçlandığında Instagram hesabı tekrar aktif hale gelir.

Ayrıca Instagram hesabı dondurulup tekrar açıldığında takipçi sayılarında herhangi bir değişiklik ya da azalma yaşanmamaktadır.

Instagram'da geçici olarak kapatılan bir hesap nasıl açılır Instagram'da dondurulan bir hesap nasıl yeniden açılırDONDURULMUŞ INSTAGRAM HESABI NE ZAMAN AÇILIR?

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra hemen açabileceksiniz; Ancak bazen engellenen Instagram hesabının açılması 24-48 saati bulabilmektedir. Yani engellediğiniz Instagram hesabına tekrar erişim sağlamak için bu sefer beklemeniz gerekebilir. Tekrar dondurabilmeniz için 1 hafta beklemeniz gerekmektedir. Instagram, kullanıcıların bu süreci gelişigüzel kullanmamaları için bu 1 haftalık şartı getiriyor.

Instagram şifremi unuttum… Şifresi unutulan Instagram hesabı nasıl kurtarılır ve kapatılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber