Cumartesi, Temmuz 27

Instagram Şifremi Unuttum… Şifresi Unutulan Instagram Hesabı Nasıl Kurtarılır, Nasıl Kapatılır?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Şifresini unutan ve hesabına erişemeyen birinin Instagram hesabının nasıl kapatılacağı bilgisi kişiler tarafından merak ediliyor. Son zamanların en popüler sosyal ağlarından biri olan Instagram’da kullanıcıların en sık karşılaştığı sorunlardan biri hesap şifresini unutmak. Unutulan Instagram şifresi ile bir hesabı kapatmak biraz zahmetlidir. Üç seçenekle yapılabilir. İlk adım, uygulama veya web üzerinden “giriş yaparken yardım alın” seçeneğine tıklayarak yeni bir şifre oluşturup ardından hesabınızı kapatmaktır. Bir diğer yöntem ise Instagram hesabınızı kaybettiğinizin size bildirilmesidir. İşte adım adım detaylar..

INSTAGRAM ŞİFREMİ UNUTTUM… NE YAPMALIYIM?

Bu durumda birçok kullanıcı paniğe kapılır ve ne yapacağını bilemez. Unutulan şifre ile Instagram hesabına giriş yapmak oldukça kolaydır. Instagram’a mobil uygulama veya bilgisayar üzerinden giriş yapılarak “giriş yaparken yardım alın” kısmına tıklanarak yeni şifre oluşturulur. E-posta adresinize gönderilen şifre yenileme bağlantısı ile mevcut Instagram hesabınızın şifresi yenilenir. Instagram şifrenizi unutursanız yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

E-POSTA YOLUYLA ŞİFRENİ SIFIRLAYIN

Bu işlem için https://www.instagram.com/accounts/password/reset/ adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bir sonraki sayfada kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi yazarak devam edebilirsiniz.

INSTAGRAM ŞİFREMİ UNUTTUM, E-POSTA YOLUYLA ŞİFREMİ SIFIRLADIM

Bu işlemden sonra e-posta adresinizi kontrol etmeniz gerekmektedir. Instagram şifrenizi unuttuğunuzu bildiren ve şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı içeren bir e-posta alacaksınız. Bu linke tıkladığınızda sizi yeni şifre oluşturma ekranına yönlendirecektir.

Instagram şifremi unuttum... Unutulan şifreyle Instagram hesabı nasıl kurtarılır ve kapatılır

INSTAGRAM ŞİFRE YENİLEME YÖNTEMLERİ

Instagram şifrenizi unutursanız ne yapabileceğinizi merak ediyorsanız akıllı telefon uygulamanızdan yenileyebilirsiniz. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum seçeneği ile kolaylıkla bunu yapabilirsiniz.

Instagram şifrenizi telefonunuzdan sıfırlayın

– Telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın,

– Profil sayfanıza girin,

– Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın,

– “Ayarlar>Güvenlik>Şifre” seçeneğine tıklayın,

– Mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi giriniz,

– Sağ üstteki mavi onay işareti simgesine tıklayın.

Instagram şifrenizi bilgisayarınızdan sıfırlayın

– Instagram web sitesine girin,

– Sağ üstteki profil resminize tıklayarak profilinize ulaşabilirsiniz,

– Ayarlar simgesine tıklayın,

– Şifreyi değiştir’e tıklayın,

– Mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi giriniz,

– Şifreyi Değiştir butonuna tıklayın.

Instagram’ın “Şifremi Unuttum” seçeneği ile şifrenizi değiştirme

-Telefonunuzdaki Instagram uygulamasına girin,

-Giriş ekranında “giriş yaparken yardım alın” seçeneğine tıklayın,

-Hesabınıza bağladığınız telefon numarasını, e-posta adresini veya kullanıcı adını girin,

Telefon numarası girilirse tek kullanımlık şifre görüntülenecektir. Bu şifreyi kullanarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. E-posta adresiniz veya kullanıcı adınızla giriş yapmanız durumunda, kayıtlı e-posta adresinize şifrenizi sıfırlamanız için bir bağlantı gönderilecektir. Bu linke tıkladığınızda Instagram şifre değiştirme sayfasına yönlendirileceksiniz.

Instagram şifremi unuttum... Unutulan şifreyle Instagram hesabı nasıl kurtarılır ve kapatılırŞİFREYİ UNUTTUĞUNUZ ESKİ BİR INSTAGRAM HESABI NASIL KAPATILIR?

Bu, yeni bir hesap açarak veya Instagram Yardım Merkezi aracılığıyla yapılabilir. Şifresini unuttuğunuz yeni hesabın eski hesabınız olduğunu belirterek şikayette bulunarak hesabınızı kapatabilirsiniz. Alternatif olarak Instagram Yardım Merkezi üzerinden “Sahte Hesabı Bildir” bölümünde şikayet oluşturarak hesabınızı kapatabilirsiniz. Ancak bu size anında sonuç verecek bir çözüm değildir.

Instagram gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra hesabınızın kapatılıp kapatılmayacağına karar verir. Çoğu durumda kişinin kendisi aracılığıyla iletilen şikayetler kabul edilir. Sadece biraz zaman alır. Yeni açılan hesabın belirli bir süre kullanılmasının ardından yapılan şikayetler, şifresi unutulan hesabın kapatılmasında daha hızlı sonuç alınmasını sağlar.

Uluslararası telefon IMEI uzatma işlemi iptal edildi, neden çalışmadı? E-Devlet telefonu kullanım süresi uzatımına ilişkin detaylar!

5xx Instagram sunucu hatası ne anlama geliyor ve nasıl düzeltilir? Instagram sunucu hatası 5xx, Instagram’a erişilemiyor, ne anlama geliyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber