
Yaratılış tarihi: 25 Nisan 2025 12:42
Huawei İstanbul’daki Huawei ICT 2025 Günü etkinliğinde; Yapay zeka, bulut çözümleri, 5G ve IoT ve endüstriyel dijital dönüşümün geleceği. Dijital çağdaki kurumların uygunluğuna ışık tutan etkinlik, üç sektörel liderle tamamlandı.
Huawei’nin 2025’i 18 Nisan’da İstanbul’da yapıldı. Endüstriyel dijital zekanın hızlanması teması ile “; sektör ve ticari ortakların temsilcilerini bir araya getiren durumlarda, yapay zeka, bulut teknolojileri, 5G ve Nesnelerin İnterneti (IoT), bu da, stratejik büyüme ve objectaplar üzerindeki nesneliğin, nesneliğin ve nesneliğin, nesneliğin, nesneliğin, nesneliğin, nesneliğin, nesneliğin, nesneliğin vizyonuna getirilmesini sağladı. Ve sürdürülebilir yenilik hedefleri bir gün oturumlarında katılımcılarla paylaşıldı.
Etkinlik içinde yapılan sunumlarda ve panellerde, endüstriyel alanda dijital dönüşümün nasıl hızlandırılacağı konusunda önemli mesajlar verilmiştir. Ana oturumlardan sonra “Ekosistem İş Ortakları Zirvesi”, “Üretim Zirvesi ve Perakende” ve “Finansal Zirve” ve sektörler için özel çözümler ve stratejiler tartışıldı.
Huawei Türkiye Genel Müdürü Kaya ShiHuawei ICT 2025 gününün açılış konuşmasında, şirketin küresel sonuçlarını ve Türkiye’ye stratejik yaklaşımını katılımcılarla paylaştı. Huawei’nin toplam gelirlerinin 2024’te 862 milyar yuan’a ulaştığını ilan eden Shi, bu büyümenin özellikle altyapı, bulut bilişim, dijital enerji ve sarf malzemeleri gruplarındaki dengeli gelişme ile sağlandığını söyledi. Türkiye’de Shi, yapay zeka, 5G ve yapay zeka, 5G ve nesneler gibi teknolojileri endüstride dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla entegre ettiğini ve Huawei Cloud’un müşteri memnuniyeti elde ettiğini ve sadece yerel ve uluslararası uyumluluk haline geldiğini vurguladı. Huawei Türkiye Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde çalışan 1.000’den fazla uzmanın 30’dan fazla ülkeye ileri yazılım çözümleri sunduğunu, bu merkezin Türk pazarının özel ihtiyaçları için yapay, bulut ve 5G sektörlerinde özelleştirilmiş teknolojiler geliştirdiğini söyledi. Türkiye’deki üretim yatırımları sayesinde 200.000’den fazla ürünün üretildiğini ilan eden Shi, bu yaklaşımın Türkiye’de Türkiye için çalışan ve Türkiye için çalışan bir vizyonun ürünü olduğunu söyledi.
Endüstriyel ve Teknolojik Sektör Bakanlığı Teşvik Genel Müdür Yardımcısı Ar -Ge Ahmet Okmamoğlu Katılımcılara dönerken Huawei, Türkiye’deki uzun vadeli faaliyetlerine ve teknolojik ekosisteme katkısına dikkat çekti. İmamoglu, etkinliğe ev sahipliği yapan Huawei’ye teşekkür etti ve Orum, 22 yıldır Türkiye’de çalışan Huawei’ye, üniversitelerimiz ve kamu kurumlarımızla işbirliği içinde üniversitelerimiz ve kamu kurumlarımızla çalışarak ve bu topraklardaki Ar -Ge mühendisleri ile bilgileriyle bilgilerini geliştirdiklerini söyledi. Türkiye’nin dijitalleşme sürecinde özel sektördeki işbirliklerinin önemine dikkat çeken İmamoglu, Huawei gibi şirketlerin ev ekosisteminin büyümesinde aktif bir rol oynadığını vurguladı. Türkiye’de araştırma ve geliştirme ve tasarım faaliyetleri hakkında güncellenmiş verileri de paylaşan Ahmet Okmamamlu, “2008’de sadece 20 araştırma ve geliştirme merkezimiz varken, 58 ilde 58 ilde 1.347 araştırma ve geliştirme merkezini yönetiyoruz. Toplamda 1,684’ün toplamı ve 37’den fazla Tasarım ve 37’den fazla Tasarım ve 3. merkezler.
Huawei Enterprise Türkiye Genel Müdürü Wang Junyuan “İlk günden itibaren Türkiye’de faaliyet göstermeye başladım, ekosisteme güven ve kanal her zaman yüksek olmuştur. Piyasada, şeffaflık, uzun vadeli düzenlemelere ve ilişkilere uygunluk, bir yaklaşım benimsiyoruz.
Etkinliğin ana oturumlarında; “Eksen 5G, AI ve IoT” İş Dönüşümü “,” Endüstriyel Dijital İstihbarat Hızlandırıcı “,” Verilerin gücünü ortaya çıkarmak için akıllı bir altyapının oluşturulması “ve” Geleceği şirket ağı çözümleriyle modelleyin “, etkinliğin sonunda, 29 iş ödülü 18 farklı kategorinin 29 ticari ortağına atandı.