Cumartesi, Temmuz 27

Keşif Sezonu WoW Classic’te Şimdi Yayında – TEKNOLOJİ

World of Warcraft klasiğioyuncuları bir kez daha Azeroth’a dönmeye ve yeni maceralar ve keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor. Şu anda oyunda mevcut Keşif Sezonunda oyuncular, keşif ve deneylerin karakterleri için yeni yeteneklerin ve oyun tarzlarının kilidini açacağı farklı bir Azeroth’a girecekler. Klasik Çağ topraklarından erişilebilen Keşif Sezonu, aşağıdakiler de dahil olmak üzere yeni özellikler ve benzersiz kural sistemleri sunar:

  • RÜNLER
    1. Oyuncular, dünya çapında, bazıları daha önce WoW Classic sınıflarında mevcut olmayan yeni yeteneklere erişmelerini sağlayacak özel rünleri keşfedecekler.
  • RÜN İŞLEME
    1. Oyuncular, rün işçiliği yoluyla sınırlı sayıda rün uygulayabilecekler, bu da onların savaşta değilken yeteneklerini değiştirmelerine olanak tanıyacak ve onları denemeye teşvik edecek.
  • Maksimum düzeyde aşamalı artışlar
    1. Keşif Sezonu seviyeleri başlangıçta 25 ile sınırlandırılacak ve zamanla artarak her seviye kademesinde değişen ve daha yenilikçi bir oyun sonu deneyimi sağlayacak.
  • Klasik zindanlar yeniden tasarlandı
    1. Daha önce 5 oyunculu bir seviye atlama zindanı, oyuncuların uyumunu test edecek heyecan verici mücadeleler sunmak için yeniden tasarlanmış bölüm sonu canavarı karşılaşmalarıyla elden geçirildi. Blackfathom Depths’te 10 kişilik seviye 25 baskını Her aşamanın seviye sınırından başlayarak oyunculara deneyimleyecekleri yeni içerikler sunulacak.
  • Küresel PvP etkinlikleri
    1. Yeni baskınlara ek olarak, her seviyenin sınır bölgesinde oyuncuların yeni becerilerini birbirlerine karşı test edebilecekleri küresel PvP etkinlikleri düzenlenecek. Başlangıç ​​seviyesi 25 PvP bölgesi Ashenvale’de olacak.

Keşif Sezonu hakkında daha fazla bilgi için World of Warcraft web sitesini ziyaret edin. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber