Güncel Haberler

Yapay zeka hayatımızın her noktasına girmeye devam ediyor

genişletmek

KAYNAKDonanım kaydı

Meta’ya ait sosyal medya platformu, Meta’nın yapay zeka teknolojisi Meta AI ile tamamen entegre olacak. Sistem güncellemeleri ile kullanıcılar, arama kısmından doğrudan yapay zeka ile sohbet edebilecek.

Arama kısmında bir nevi yapay zeka ile sohbet ederek aradığınız içeriğe kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Bu konuşmalar kullanıcılar tarafından önceden hazırlanmış talimatlar kullanılarak veya serbest metin girilerek gerçekleştirilebilir.

Kullanıcılar, arama çubuğuna girdikleri kelimelerin yer aldığı, Meta AI ile etkileşime girebilecekleri doğrudan bir DM penceresine yönlendirilecek. Bu etkileşimler, önceden tanımlanmış istemleri veya serbest metin girişini kullanan kullanıcılarla gerçekleşebilir.

Meta’dan alınan bu pasaj, yapay zekanın sosyal medya platformlarında nasıl bir değişiklik yaratabileceğini ve kullanıcı deneyimini nasıl geliştirebileceğini gösteriyor. Aynı zamanda yapay zeka teknolojisinin ilerlemesiyle birlikte Instagram’ın kullanıcı ihtiyaçlarına daha esnek ve kişisel yanıtlar verme yeteneğinin de artması bekleniyor.

Sosyal medya deneyimini zenginleştiren ve kullanıcı etkileşimini daha da güçlendiren bu gelişme, bize geleceğin ne kadar yapay zekaya bağlı olacağını gösteriyor. Bakalım yapay zeka ne tür durumlar için kolaylık sağlayacak ve bazı durumlar merak uyandıracak!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu