Güncel Haberler

İstanbul’un taksileri Taksim ile cebinde – TEKNOLOJİ

İstanbul’un canlı ve yoğun trafiğinde ulaşımı daha güvenli ve erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan 1000 Yatırımlar Holding himayesinde geliştirildi. doğaçlamakullanıcılarına tek bir mobil uygulama üzerinden İstanbul’da taksi çağırma olanağı sunuyor. Taksim, yenilenen uygulamasıyla megakente yepyeni bir dijital taksi deneyimi getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen yatırım holdinglerinden biri olan 1000 Yatırımlar Holding; BinBin, Q Şarj Et ve Git Paylaşımı gibi teknoloji odaklı markalara yatırımlarına hızla devam ediyor. Her biri kendi sektöründe öne çıkan markalarının yatırımlarıyla 5 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan holding, yeniledi. doğaçlama Uygulamasıyla İstanbul’da ulaşım sektöründe önemli bir adım daha atıyor.

Lansman süreci için özel ücret veya ek hizmet talebi yok

İstanbul’daki taksi duraklarını içeren Taksim uygulaması yolcularına sunuluyor Güvenilir bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Üstelik lansman süreci için herhangi bir özel ücret ödemeden! Aynı şekilde kullanıcılar gitmek istedikleri noktaya ulaşımın tahmini maliyetini görerek ödeme yöntemini önceden seçebilecekler.

Abdik: Taksim’le İstanbul taksileri cebinizde!

1000 Yatırımlar Holding Kurucu Ortağı ve CEO’su Kadir AbdikLansmanda yaptığı açıklamada, “İstanbul Taksilerini Taksim mottosuyla cebimizde hayata geçirdik” dedi. doğaçlamateknoloji ve ulaşım vizyonumuzun son ürünüdür. Amacımız kentsel ulaşımı dijitalleştirerek herkes için erişilebilir hale getirmek. Projenin önemine vurgu yaparak, “İstanbul’un karmaşık ulaşım sorunlarına çözüm üretmek için kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.

Arkadaşınızı Taksim’e davet edin, siz 200 TL, arkadaşınız ise 200 TL kazansın!

doğaçlamaLansman kampanyası sırasında bile sunduğu fırsatlarla kullanıcı dostu yaklaşımı ortaya çıkıyor. Bu döneme özel kullanıcılar herhangi bir ek hizmet bedeli ödemeden Taksim’den yararlanabilecek ve kart kampanyalarından aldıkları kodla arkadaşlarını uygulamaya davet ederek bir sonraki seyahatlerinde 200 TL indirim kazanabilecekler. . Ayrıca arkadaşlarının koduyla kayıt olan yeni kullanıcılara, ilk seyahatlerini tamamladıktan sonra 200 TL indirim verilecek. Davet edilen kişinin Taksim yolculuğunu başarıyla tamamlaması durumunda indirim aktif hale gelecektir.

1000 Yatırımlar Holding bu fırsatlarla yolcuları Taksim’le buluşturmayı hedeflerken, sürücüleri de unutmuyor. Sürücüler ayrıca lansmana özel olarak Taksim’e davet edilen her sürücü başına 200 TL kazanabilecek. Ayrıca sürücüler, Taksim’e davet edilen her 3 kullanıcı için 3 başarılı yolculuk sonrasında 200 TL kazanacak.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu