Cumartesi, Temmuz 27

Kick nedir? Kick yayın platformu abonelik ücreti ne kadar?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Twitch, Youtube ve diğer yayın platformları arasında büyüme trendine sahip olan Kick, kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Birçok yayıncının yer aldığı Kick yayın platformunun resmi internet sitesi “kick.com” olarak biliniyor.

FUTBOL NEDİR?

Kick bir canlı yayın platformudur ve Kick Streaming Ltd’ye aittir. Stake.com tarafından işletilmektedir ve Stake.com kurucuları Bijan Tehrani, Ed Craven ve yayıncı Trainwreckstv tarafından desteklenmektedir. Amazon’un sahibi olduğu Twitch’e alternatif olarak 2022 yılında hayata geçirilen bu platform, daha esnek yönetim politikalarıyla yayıncıların daha fazla kazanmasına yardımcı olmayı hedefleyerek dikkatleri üzerine çekti. Platform, yayıncıların kazançlarının yalnızca %5’ini alarak sektördeki en düşük indirim oranını sunmayı hedefliyordu. Kick, 2023’ten bu yana önemli isimlerle sözleşmeler imzaladı ve birçok yayıncının satışını yaptı.

KICK YAYIN PLATFORMU ABONELİĞİNİN ÜCRETİ NE KADAR?

Yayın platformunda abonelik ücreti 5 dolar olarak biliniyor. Aboneliklerin %95’i yayıncıda kalırken %5’i yayın platformuna gidiyor.

CİMER nasıl talep edilir? CİMER e-Devlet başvuru prosedürleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber